Escape Dinner Room – Speldiner aan tafel | Coronaproof!

Prijs vanaf € 49,50 p.p. excl. BTW

Onze dinner game ‘Escape Dinner Room’ biedt u een constante tweestrijd. Geniet u van uw heerlijke driegangendiner of focust uw team op de ontsnapping om zo het spel te winnen? Teambuilding is keuzes maken, dus ook tijdens het diner. Welke secretaresse blijkt een echte multitasker en zet briljante zetten in de escape game, terwijl ze geniet van al het lekkers? Welke manager houdt ook tijdens het eten de focus en welke directeur kiest voor fun in plaats van resultaat? Dit en nog veel meer ontdekt u terwijl u een, in alle opzichten, heerlijke avond tegemoet gaat vol Utrechtse gezelligheid. Denkt u bij dit bedrijfsuitje liever aan dineren of aan ontsnappen? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en schuif aan!

Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk dan onze trailer!Wat kunt u tijdens de de dinner game ‘Escape Dinner Room’ verwachten?

De start van uw bedrijfsuitje. Eén van de bruisende Utrechtse restaurants is ons decor en natuurlijk is alles ingericht volgens de COVID 19 voorschriften. U begint de avond uiteraard met een drankje. Daarna komen de eerste opdrachten op tafel, die u richting de ontsnapping sturen. Terwijl de hersens kraken of de lach om een ludieke opdracht door de zaak schalt, wordt het voorgerecht geserveerd. Uw tafelgenoten zijn direct uw teamgenoten. De uitdaging om een balans te vinden tussen een gezellig gesprek, lekker genieten en een geslaagde escape is ongemerkt uw teambuildingsopdracht.

Na het voorgerecht zorgt de spelleider ervoor dat de focus weer richting dinner game gaat. Hij zweept de teams op en probeert zelfs te helpen. Let op! Soms is de hulp van de regen in de drup, want zijn opdracht om zo nu en dan de boel flink te ontregelen is hij niet vergeten!

aan lekker eten is geen ontsnappen mogelijk….

Een dinner game is niet compleet zonder dinner, dus het hoofdgerecht onderbreekt voor de tweede keer uw ontsnappingspoging. Goed eten is nodig om goed te kunnen presteren dus we geven u tijdens het diner even de ruimte om de escape aan uw gedachten te laten ontsnappen in ruil voor even lekker bijkletsen of nader kennis maken.

De spelleider let scherp op of de gedachten aan de escape niet helemaal vervagen en neemt bij het afruimen direct het initiatief. Heeft u nog even de tactiek doorgesproken? Dan is het nu tijd om van koers te wijzigen, want u beleeft het laatste deel van de escape. Meestal is nog voor het dessert het eerste team ontsnapt, dus haast en concentratie is geboden. Nog even een strategische zet of een tactisch hoogstandje? Nu is het moment! Uiteraard is er ook voor het team dat voor het dessert ontsnapt een heerlijk toetje. De zoete smaak van de overwinning en een scheutje eeuwige roem voegen we voor hen toe aan het toch al zo lekkere dessert.

Uiteraard zetten we de winnaars nog even in het zonnetje tijdens de afsluitende prijsuitreiking. Daarna bent u allemaal aan deze dinner game ontsnapt. Op naar een volgend gezellig teamuitje!

Heeft u zin om eens flink te kauwen op uw escape of een hap van de overwinning te nemen? Informeer dan naar dit bedrijfsuitje in Utrecht en schuif aan!

Wat heeft de dinner game ‘Escape Dinner Room’ in Utrecht u te bieden?

Naast een spannend escape spel, lekker ontspannen, een beetje competitie en ongedwongen teambuilding is dit teamuitje inclusief:

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Zaalhuur
  • Driegangendiner
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)
  • Veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.

Bestaat er ook een lunch escape ‘Escape lunch Room’?

Wij bieden ook de mogelijkheid om de de dinner game ‘Escape Dinner Room’ om te vormen tot een spannende lunch game. Als u contact met ons opneemt, bespreken we graag hoe u deze Escape als lunch spel kunt reserveren.

Kunt u de dinner game Escape Dinner Room combineren met andere activiteiten?

De dinner game Escape Dinner Room is uiteraard op het diner geprogrammeerd, terwijl Utrecht de hele dag gezellig is. Daarom valt deze dinner game prima te combineren met een leuk middagprogramma, zoals een spannend stadsspel of een mooie vaartocht. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Escape Dinner Room kunt u ook als groepsuitje spelen in Amsterdam, Haarlem en Den Bosch.

Pers.Prijs
> 75€ 49,50 p.p. excl BTW
50 - 74€ 51.50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 54.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 59,50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Optioneel Lunchspel:

Dit dinerspel in Utrecht kan ook georganiseerd worden met een uitgebreide lunch, voor:


Pers.Prijs
> 75€ 41.50 p.p. excl BTW
40 - 74€ 43.50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 47.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 49.50 p.p. excl BTW