Utrechts groepsarrangement? Kies Escape City, borrel en diner!

Prijs vanaf € 74,50 p.p. excl. BTW

Dit groepsarrangement biedt voor ieder wat wils. Eerst lekker actief Utrecht verkennen met het unieke en bekroonde stadsspel Escape City, waarbij de stad uw Escape Room is. Daarna gezellig napraten en bijkletsen tijdens een borrel en tot slot genieten van een heerlijk driegangendiner. Probeer dan na afloop maar eens een deelnemer te vinden die het niet naar de zin gehad heeft! Heeft de collega die tijdens Escape City zo stil was wel de lachers op zijn hand tijdens de borrel? Wie heeft er duidelijk meer aanleg voor dineren dan voor sporten? U komt erachter tijdens dit complete groepsarrangement. Bovendien is dit groepsarrangement zeker geschikt voor grote groepen. Onze City Escape heeft zelfs de prijs voor ‘beste Escape Game voor grote groepen’ gewonnen!

Heeft u ook zo’n zin in een bedrijfsuitje dat met één telefoontje voor iedereen leuk en perfect georganiseerd is? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Hoe ziet het groepsarrangement met voor elk wat wils in Utrecht eruit?

Dit groepsarrangement ziet eruit zoals het klinkt. Een heerlijke dag, bol van teambuilding en gezelligheid met voor ieder wat wils!

We beginnen met een spel…

U begint de dag op een centrale locatie. Daar start de ‘Escape Room’ voor gevorderden. We sluiten u niet op in een benauwde kamer maar sturen u in teams de stad in door de straten van Utrecht. Per team krijgt u de Smartphone met Escape City app. Deze App zorgt voor de aanwijzingen en opdrachten om uit de denkbeeldige cirkel die wij om Utrecht trokken, te ontsnappen. De opdrachten zijn hilarisch, de vragen hersenkrakers en de clues cryptisch. Neemt u de verkeerde uitgang of komt u per ongeluk in de no-go area? De App registreert alles en verrekent de strafpunten direct. Welk team weet als eerste de weg naar de enige juiste uitgang te vinden? Dat zijn de terechte winnaars van de Escape City game.

Tijdens de gezellige prijsuitreiking verdwijnt de competitie naar achteren en is het tijd om de winnaars te huldigen en met een borreltje lekker na te genieten.

…om daarna lekker te gaan borrelen…

Aangezien wij op één been niet kunnen lopen en u vast ook niet is de aansluitende borrel een mooie gelegenheid om nog wat te drinken en de goede gesprekken voort te zetten. Welke roddels zijn er te horen en welke anekdotes over het spel bezorgen u rode oortjes? Niet hoeft onbesproken te blijven tijdens deze gezellige borrel.

… en af te sluiten met een heerlijk driegangendiner in het centrum van Utrecht

Langzaam aan beginnen de drankjes te vallen op een lege maag, dus het is tijd om te gaan eten. Als de sfeer er al zo goed inzit is het zonde om op te breken, dus we serveren speciaal voor u een heerlijk driegangendiner in één van de vele gezellige kroegen. De locatie bepalen we in overleg, dus misschien eindigt u wel aan het strand of in de binnenstad aan de gracht. De keuze is aan u.

Nadat u van het dessert genoten heeft is dit gezellige en complete groepsarrangement ten einde. Of u nu een sportief spelletjesmens bent of een bourgondische levensgenieter (of alles tegelijk), we weten zeker dat u veel mooie herinneringen mee kunt nemen als aandenken aan deze dag!

Kunt u ook geen groepsgenoten indenken die met dit groepsarrangement geen gezellige dag beleven? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Wat is inbegrepen bij het groepsarrangement Escape City Stadsspel – Borrel – Diner?

Naast een afwisselende dag vol competitie, genieten, gezelligheid en informele teambuilding is het volgende bij dit groepsarrangement inbegrepen:

  • Gebruik van kenmerkende Utrechtse locatie(s)
  • Professionele spelleid(st)er
  • Smartphone en Escape-App
  • Originele opdrachten, clues, enz. tijdens Escape City
  • Prijsuitreiking
  • Originele prijs voor winnende Escape-team.
  • 5 consumpties per persoon (bier, wijn, fris, koffie, thee)
  • Heerlijk driegangendiner. Op verzoek houden we uiteraard rekening met uw (di)eetwensen.

Zijn er mogelijkheden om ons groepsarrangement naar wens in te delen?

De vraag naar meer mogelijkheden kunnen wij vrijwel altijd met ‘ja’ beantwoorden. Zo ook in dit geval. Vindt u het gezellig om levende muziek te organiseren tijdens de borrel? Heeft u liever een buffet voor het diner dan drie gangen of vindt het gezelliger om de borrel of het diner in spelvorm of workshop te presenteren? Wij organiseren het graag voor u!

Zijn de activiteiten uit dit groepsarrangement ook los te boeken of in een andere stad te beleven?

We bieden de diverse onderdelen zeker ook los van elkaar aan. Als u graag uit Utrecht ontsnapt kunt u hier terecht.  De leukste suggesties voor borrel en diner stemmen we graag persoonlijk met u af. Tot slot is het ook mogelijk dit groepsarrangement te boeken in Amsterdam of Den Bosch.

Wilt u meer informatie, een optie nemen, direct boeken of uw suggesties met ons bespreken? Wij helpen u graag als u contact met ons opneemt! 


Pers.Prijs
> 30€ 74,50 excl. BTW
15 - 29€ 84,50 excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.