Escape Room voor groepen? | Escape City | 1,5 meter uitje in Utrecht!

Prijs vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Het bekende Escape Room in Utrecht als City Game. Spannend! Hoe goed kunt u als team onder druk samenwerken? Staat de leider op of moet u hem kiezen? Tijdens Escape City komt u daar direct achter. Kunt u ook niet wachten om te ontsnappen uit het gebied rond de Oude Gracht in Utrecht?  Neem dan contact met ons op en vraag meer informatie!

Hoe werkt Escape Room Utrecht voor groepen op 1,5 meter afstand?

Vooraf spreken we met de organisatie af in welke wijk of gebied er gespeeld wordt. Zodra u  op de verzamellocatie gearriveerd bent legt onze spelleiding het spel uit. Vervolgens splitst u zich op in teams en gaat u twee uur lang op zoek naar zo veel mogelijk aanwijzingen en punten. Na 2,5 uur volgt het eindspel. Op zoek naar de uitgang! Er is maar één straat, poort of weg om te kunnen ontsnappen en alle teams zijn natuurlijk op zoek. Wie kan het best samenwerken, gedisciplineerd en systematisch werken of het meeste tempo maken? Al die eigenschappen zijn nodig om als winnaar te eindigen.

Natuurlijk houden we ons tijdens deze teamgame aan alle extra noodzakelijke regels met betrekking tot het voorkomen van verspreiding van het corona virus (COVID-19). Check ons 1,5 meter protocol (COVID-19)

Elk team heeft de beschikking over een Tablet met Escape City App. Deze App is een bondgenoot om de opdrachten en clues te vinden maar ook een rechtvaardige bewaker. Merkt de Tablet dat u in de no-go-area belandt of een verkeerde uitgang kiest, dan verwerkt hij de puntenaftrek automatisch. U bent gewaarschuwd. Het team dat de Escape Room Utrecht het snelst verlaat is de terechte winnaar die we met een welverdiende prijs en eeuwige roem overladen.

Escape City is dé manier om op speelse wijze uw eigen vaardigheden en het samenwerkend vermogen binnen het team te testen. Stressbestendigheid, samenwerken en coaching zijn speerpunten van ieder team en dus ook van belang om deze Escape Room te winnen. Tegelijkertijd werkt u zelf aan uw luistervaardigheden, vermogen tot het geven en nemen van feedback en het markeren van een eigen plek in een groepsproces. Deze eigenschappen zijn niet alleen van belang om dit spel te winnen maar ook bouwstenen voor ieder team. Of het nu om sportiviteit of werk gaat, zonder deze vaardigheden functioneert geen team. Bovenal is deze Escape spannend, leuk en leert u Utrecht ook (nog) beter kennen. Ons Escape spel is niet voor niets verkozen tot de beste Escape Game van 2017 voor grote groepen.

Wilt u ook af van het Neude of weg van de Dom? Speel dit populaire ontsnappingsspel en vraag nu meer informatie aan.

Wat bieden wij u tijdens een middag Escape Room Utrecht?

Naast 3,5 uur ontspanning, spel en de mogelijkheden uw teamgenoten nog beter te leren kennen bieden we u het volgende:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Tablet en Escape-App Utrecht
  • Originele opdrachten, clues, enz.
  • Één consumptie per persoon
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
  • Teambuilding en gezonde strijd.
  • Veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.

Kunt u Escape City Utrecht combineren met andere activiteiten?

Na het Escape spel is het leuk om met elkaar nog een hapje te gaan eten of gezellig te borrelen. De verrassende Utrechtse binnenstad kent op dat gebied voor ons geen geheimen, dus we informeren u graag. Besteedt u liever ineens alle organisatie uit zonder verder te zoeken? Voor EUR 69,50 pp. (vanaf 15 personen) bieden wij u niet alleen Escape City Utrecht maar ook direct een gezellige borrel en heerlijk diner. Meer informatie vindt u hier.

Heeft u vragen, wilt u meteen boeken of ontvangt u liever meer informatie? Wij helpen u graag als u contact met ons opneemt.

Escape City is ook een uitdagend groepsuitje in Amsterdam, Haarlem of Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 22.50 p.p excl. BTW
30 - 49€ 24.50 p.p excl. BTW
20 - 29€ 27.50 p.p excl. BTW
15 - 19€ 31.50 p.p excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.