Bedrijfsfeest Dinner & Dance – lekker eten en dansen in de 70’s!

Prijs op aanvraag

Met uw bedrijfsfeest in één beweging terug naar de seventies, dat is Dinner and Dance! We beginnen met ouderwets lekker eten en genieten van Hollandse bar (bier, wijn en fris). Daarna gaat de disco los en mag u eindelijk Dirty Dancing proberen met die leuke manager, genieten van ‘Lady bump’ door uw telefoonteam of mee doen op de ‘YMCA’. Wie weet wint u de danscompetitie! Ook de award voor de beste seventies outfit zoekt nog een plekje, dus dos u uit in die te gekke seventies look! Dit bedrijfsfeest biedt basis voor de toekomst en de komende weken veel gespreksstof bij de koffieautomaat. ‘Don’t walk away’ en neem nu contact op voor de verrassende mogelijkheden!

Wat houdt het bedrijfsfeest ‘Dinner & Dance Utrecht’ in?

Onze partners van Styling.nl hebben zichzelf vast weer overtroffen met de aankleding van uw locatie. U kunt dan ook niet achterblijven. We zien u graag in uw beste seventies outfit! Deze outfit is namelijk de enige outfit die vanavond niet uit de toon valt en bovendien is er een leuke prijs te winnen voor de beste Seventies outfit. De pret begint dus al voor het feest begint. Direct als u binnen komt kunt u onder het genot van een welkomstdrankje de sfeer en prachtige uitstraling op u in laten werken.

Langzaamaan klinkt er wat disco, een vleugje soul en de eerste feestgangers zingen mee, wat wordt dit een avond! De Hollandse bar (met bier, wijn en fris) blijft de hele avond geopend dus proost! Nadat u even bent ‘ingekomen’ is het tijd om het heerlijke buffet te openen. Dinner time! U mag onbeperkt genieten van alles wat het buffet u te bieden heeft maar let op dat u wel een beetje flexibel blijft in de heupen. De avond is nog jong!

Disco fever…

Na het diner zweept de discobeat de sfeer op, we zijn back in the seventies! Dans, zing mee en doe nog één keer ongegeneerd de foutste pasjes. Deze avond kan niet meer stuk. Dat gaan we ook bewijzen met passend live entertainment. Kent u The Trammps nog, bekend van de megahit ‘Disco inferno’? Wij zouden zeggen ‘burn baby burn’ want speciaal voor u treedt hun voormalige zangeres “Angel of Harlem” op. Samen met haar super sexy danseressen waant u zich weer even in het tijdperk van ‘Love and peace’.

Onze unieke Retro Lounge Corner is er voor u als u even uit wilt blazen, bij wilt komen of een goed gesprek wilt voeren.

Daarna kunt u zich vol op onze uitdagingen storten. Zo is er de ABBA-contest, John Travolta moves contest en een heuse Seventies Dance contest. Door onze unieke Bleu Screen Video Wall danst u ‘live’ mee in klassiekers zoals “Saturday Night Fever” of “Dirty Dancing.”

Het grote scherm showt uw dancemoves aan iedereen op de dansvloer, dus u bent op kantoor voorlopig nog wel even populair als u nu lef toont! Onze Papparrazzi Girls maken de ‘star-experience’ compleet door u in VIP-style vast te leggen. Leuk voor later en leuk voor thuis! Een sprankelende prijsuitreiking is het slotstuk van deze geweldige avond. De beste Seventies outfit, de beste dansers en danseressen en de puurste imitaties, ze komen allemaal nog een keer voorbij om hun welverdiende prijzen op te halen. “Oh Boy”, wat een bedrijfsfeest!

Check in in uw eigen ‘Hotel California’ en neem contact met ons op om de mogelijkheden voor dit unieke bedrijfsfeest te bespreken!

Wat is er bij het bedrijfsfeest ‘Dinner en Dance Utrecht’ inbegrepen:

Naast prachtige herinneringen, een tijdreis naar de seventies, uitdagende en hilarische dans- en imitatiescompetities en vooral eindeloos veel sfeer is Dinner en Dance Utrecht inclusief:

 • Spetterende uitnodiging op maat voor uw Dinner&Dance feest
 • Gratis downloaden van genomen foto’s op Fotosite op Maat
 • een unieke locatie
 • Aankleding van uw locatie door Styling.nl
 • Licht en Geluid
 • Een overheerlijk dinerbuffet
 • Onbeperkt gebruik van onze Hollandse bar (bier, wijn en fris)
 • Een sprankelend optreden van ‘Angel of Harlem’ en haar supersexy danseressen
 • Host
 • Organisatiekosten
 • Eventmanager
 • Danswedstrijden met onze Blue Screen Video Wall
 • Sprankelende prijsuitreiking
 • Leuke prijzen voor de winnaars van de diverse wedstrijden.

Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de mogelijkheden om uw unieke bedrijfsfeest te organiseren. ‘Ring my bell‘!

Organiseert u ook andere bedrijfsfeesten of Dinner & Dance op andere locaties?

We organiseren altijd een bedrijfsfeest dat helemaal past bij uw bedrijfsuitje. Wilt u een witte Sensatie? Typisch Utrechts, een Hollandse avond of een Las Vegas casinofeest? De mogelijkheden zijn eindeloos bij onze bedrijfsfeesten. Uiteraard is het ook mogelijk diverse elementen te combineren. Als u contact opneemt bespreken we graag de mogelijkheden binnen uw budget.

Wij kunnen uw Dinner and Dance bedrijfsfeest ook organiseren in Amsterdam, Haarlem of Den Bosch.