Cycling Dinner in Utrecht

Prijs vanaf € 72,50 p.p. excl. BTW

Het cycling dinner zorgt ervoor dat uw diner geen lange zit wordt. Bovendien kunt u genieten van het romantische avondlicht op de Utrechtse grachten. Terwijl u onderweg bent naar de volgende gang van uw diner, fietst onze gids aan kop om u alle geheimen van Utrecht toe te vertrouwen. Leuk om straks, als u weer aan tafel zit nog even over door te praten! Niemand hoeft bang te zijn voor extra calorieën, want die fietst u er zo weer af. Geniet dus lekker van alle culinaire traktaties die u in de drie restaurants van vanavond worden voorgezet. Bent u ook benieuwd naar de wielerbenen van de direct of de démarrage-kunsten van uw secretaresse? Vraag dan snel meer informatie over dit lekkere sportieve bedrijfsuitje.

Hoe ziet het Cycling Dinner arrangement in Utrecht er uit?

Een centrale locatie in Utrecht is het vertrekpunt voor uw voorgerecht. Zodra het gezelschap compleet is en iedereen op die fiets zit zijn we vertrokken. De gids deelt de eerste bijzonderheden op de route en u fietst in een comfortabel tempo uw neus achterna naar het voorgerecht.

Daar is het eerste restaurant al. Zet de fiets neer, treedt binnen en bestel wat lekkers. Proost u mee op een geslaagd bedrijfsuitje? De voorgerechten worden geserveerd en het is tijd om culinair te genieten en lekker met elkaar te ontspannen. Eet smakelijk en geniet ervan, de calorieën bent u toch zo weer kwijt!

Gesterkt door het voorgerecht en elkaars gezelschappen mogen de jassen weer aan. Op naar de fiets voor een mooie tocht door weer een ander karakteristiek deel van Utrecht. Uw gids is ook weer present, er blijft dus geen bezienswaardigheid ongezien. Ondanks het voorgerecht zal het water u in de mond lopen als u de geuren ruikt die u vanuit het tweede restaurant tegemoet komen. Men is daar namelijk net het hoofdgerecht aan het bereiden als u van de fiets stapt. Precies genoeg tijd om lekker te gaan zitten en een lekker drankje te bestellen.

Terwijl er weer een gezellige roezemoes van de groep opstijgt komen de hoofdgerechten op tafel. Eet smakelijk! Na het idee wacht ons nog één mooie fietstocht om de calorieën voor het dessert te verbranden.

We hebben qua route het best voor het laatst bewaard. De gids neemt u mee langs de laatste verborgen parels van Utrecht. De schilderachtige sfeer van de klassiek verlichte grachten valt niet te missen. Het derde restaurant neemt graag de honneurs waar en verwent u met een heerlijk dessert.

Na dit tongstrelende dessert is de cycling dinner voorbij en gaan de gids en begeleiding weer op huis aan. We gaan ervan uit dat u tijdens de fietstocht genoeg inspiratie heeft opgedaan om het nachtleven van Utrecht tot in de kleine uurtjes te eren!

Heeft u zin om in Utrecht als bijzonder bedrijfsuitje een overheerlijk driegangendiner naar binnen te fietsen? Vraag dan meer informatie aan!

Wat is inbegrepen bij het Cycling Dinner arrangement?

Naast veel Utrechtse bezienswaardigheden, gezelligheid, lekker fietsen om het eten te laten zakken en veel saamhorigheid is dit sportieve bedrijfsuitje inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Gids die al zijn kennis over Utrecht met u deelt
  • Fietshuur
  • heerlijk driegangendiner
  • Ontvangst in drie verschillende restaurants
  • één consumptie per persoon
  • Fietsroute (eventueel in overleg op maat samen te stellen)

Zijn er mogelijkheden om het cycling dinner arrangement verder te verrijken?

Wij hebben diverse suggesties om het cycling dinner arrangement op maat te maken. Heeft u zin om na het dessert nog een Utrecht late night biking mee te maken? Dan laten we de fietsen gewoon na 21.30 ophalen. Misschien ruilt u de fiets liever in voor een ander vervoersmiddel zoals een tandem, segway, tuktuk of solex? Een andere optie is de route van restaurant naar restaurant zelf te laten ontdekken door uw gezelschap in de vorm van een verrassende puzzeltocht? Heeft u graag levende muziek tijdens het diner of wilt u het arrangement uitbreiden met een Utrechts feest? Als u het kunt bedenken is de kans groot dat wij het kunnen organiseren. Neem daarom contact met u op om met ons te brainstormen.

Kunt u het cycling dinner arrangement combineren met andere activiteiten of op een andere locatie organiseren?

Met het cycling dinner arrangement is het diner en een deel van de avond prima bezet. Daarom is er alle ruimte voor een typisch Utrechts middag programma, spannende Smartphone Game of sportieve uitdaging om te combineren. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het cycling dinner groepsarrangement kunt u ook genieten in Amsterdam, Haarlem en Den Bosch.

Geniet u liever een cycling lunch arrangement?

Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om dit arrangement om te vormen naar een cycling lunch. We bespreken de mogelijkheden graag. Bekijk de prijzen voor een lunch versie:


Pers.Prijs
> 50€ 72,50 p.p. excl. BTW
20 - 50€ 75,50 p.p. excl. BTW