Zin in een culinair groepsuitje? Ga smaakvol varen over de Vecht!

Prijs vanaf € 63,50 p.p. excl. BTW

Heeft u zin in een culinair groepsuitje? Zo’n groepsuitje waarbij u niet zelf uw diner hoeft te maken of in een speurtocht door de stad op zoek hoeft naar uw bord? U weet wel, zo’n groepsuitje waar u ouderwets in de watten gelegd wordt terwijl u van de omgeving, de sfeer op het water en het gezelschap van uw groep geniet. Inderdaad, zo’n groepsuitje waar er lekker gegeten en gedronken kan worden zonder al te veel competitie, sportieve strijd of hilarische quizzen. Wij begrijpen u. Als u al onze andere topuitjes dan over laat voor onze andere bezoekers maken we voor u ook een unieke ervaring. Smaakvol varen over de Vecht! Als u nu meer informatie vraagt leggen we onze historische Steilsteven alvast voor u klaar!

Wat kunt u verwachten van het culinair groepsuitje ‘Smaakvol varen over de Vecht’?

Onze kapitein staat klaar om u welkom te heten aan boord van het bijzondere schip. Dit bijzondere schip vaart u vandaag door een al even bijzonder decor, de schitterende buitens langs de Vecht. Onderweg geniet u van heerlijke vers gemaakte tapas en bijpassende drankjes. Drie uur lang kunt u genieten tijdens dit culinair groepsuitje.

De Vecht, een bijzonder gebied…

De romantische rivier de Vecht is vooral bekend om haar buitenhuizen die de Amsterdamse kooplieden hier in de 17e en 18e eeuw op de hoge rivieroevers lieten bouwen. Omdat het vervoer toen met name over het water ging waren de huizen met de mooie kant naar de rivier gericht. Nog steeds ziet u, zoals u vandaag zult merken de buitens in de mooiste bouwstijlen met hun prachtige tuinen en theekoepels. Alsof men toen al wist dat u vandaag zou komen…

Ook het schip is niet zomaar een schip.

De stijlsteven, een bijzonder schip….

Ons historische schip is een sfeervolle steilsteven. Het schip is 25 meter lang en dateert van 1930. Toentertijd was het schip eigendom van stro- en kartonfabriek De Tijd in Oude Pekela. Zij gebruikten dit schip voor het vervoeren van goederen. Inmiddels is het schip in oude luister hersteld en gebruiken wij het voor het vervoer van onze gewaardeerde gasten, zoals vandaag uw gezelschap. Graag presenteren wij op dit bijzondere schip al het moois dat op en rond De Vecht te bewonderen is.

Uw enige opdracht tijdens dit culinair groepsuitje luidt: ‘Probeer de komende drie uur zo veel mogelijk te genieten!’ Denkt u dat u kunt winnen? Vraag dan nu meer informatie aan!

Wat is inbegrepen bij het culinair bedrijfsuitje Smaakvol varen over De Vecht?

Naast heerlijk genieten van al het moois op en rond De Vecht, veel gezelligheid, een unieke ervaring op een uniek schip en veel plezier met uw collega’s is dit bedrijfsuitje inclusief:

  • Boothuur
  • Kapitein en bemanning/bediening
  • Hapjes (uiteraard houden we rekening met vegetarische deelnemers en overige (di)eetwensen als u dit vooraf aangeeft)
  • Professionele begeleiding

Kunnen we ook een eigen wending geven aan dit culinair groepsuitje?

Vanzelfsprekend. Wellicht is het een leuk idee om voor de liefhebbers van historie, architectuur of een ander speciaal onderwerp een van onze gidsen aan boord uit te nodigen. Heeft u liever gezellige levende muziek aan boord? Wilt u in plaats van tapas genieten van heerlijke sushi, nacho’s of een andere culinaire verrassing? Wij organiseren het graag. Ook voor commerciële doeleinden, zoals bijvoorbeeld een wijnproeverij of productpresentatie aan uw (potentiële) klanten is dit culinaire groepsuitje een origineel alternatief. Heeft u ‘gewoon’ zin om wat langer te genieten? Dan kan de vaartijd uiteraard naar wens verlengd worden.

Kortom, als u het kunt bedenken kunnen wij het organiseren. We maken op basis van uw wensen en verwachtingen graag een voorstel als u contact opneemt.