Charity Escape Utrecht – het spannendste teambuilding uitje voor het goede doel

Prijs vanaf € 26,50 p.p. excl. BTW

De Charity Escape in Utrecht is het nieuwste bedrijfsuitje van Uitjesbureau. Doe de Charity Stemwijzer om erachter te komen welk doel het beste bij u past. Ontdek Utrecht tijdens uw teamuitje op een originele manier en ga de strijd aan met en tegen collega’s. Er zijn meerdere goede doelen die aangesloten zijn bij de Charity Escape. Steekt u vandaag de handen uit de mouwen voor, KIKA, Stichting AAP, De Voedselbank, KWF of het Wereld Natuur Fonds? De Charity Stemwijzer geeft het bindende advies op basis van uw antwoorden. Ready? GO!

Hoe gaat de Charity Escape in Utrecht in zijn werk?

Wij verwelkomen u in één van de vele leuke horecagelegenheden in het centrum van Utrecht. Onder het genot van een lekker kopje koffie/thee neemt onze enthousiaste spelleiding u mee in de wereld van de Charity Escape. Voor welk goed doel uw team gaat strijden, wordt pas duidelijk na het invullen van de Charity Stemwijzer. In teams van ca 6 personen gaat u hiermee aan de slag. De stemwijzer registreert de voorkeuren van uw team en geeft het allesbepalende advies. Wordt het vandaag het KWF, het Wereld Natuur Fonds, Stichting AAP, KIKA of misschien wel de Voedselbank?

Nu het slotakkoord van de stemwijzer heeft geklonken, wordt het tijd voor actie. Gedurende de komende 2,5 uur wordt u virtueel opgesloten in de binnenstad van Utrecht. Elk team wordt uitgerust met een tablet waarop de Charity Escape App de weg zal wijzen, althans tot op zekere hoogte. U zal zelf de verbanden tussen de aanwijzingen moeten leggen.  Het doel is om zoveel mogelijk vragen/opdrachten/teamchallenges te volbrengen die te maken hebben met het doel waar u voor strijd. Hoe meer goede antwoorden, hoe meer verkregen aanwijzingen die leiden naar het allesbepalende coördinaat van de uitgang.

Wat is er bijzonder aan de Charity Escape in Utrecht?

Een originele Escape game, samenwerken, teambuilding, plezier maken en geld verdienen voor een goed doel maakt dit bedrijfsuitje uniek. Daarnaast is de Charity Escape niet alleen een leuke game, maar zit het ook boordenvol weetjes en kennisvragen over de goede doelen waarvoor wordt gestreden. U stapt dus een stukje wijzer uit de Charity Escape Room. Uitjesbureau vindt het belangrijk dat we in de samenleving verantwoord met elkaar omgaan. Als we het aanbieden van leuke bedrijfsuitjes kunnen combineren met iets terug doen voor de maatschappij, dan doen we dat heel graag! De goede doelen die zijn aangesloten bij dit programma zijn de Voedselbank, KIKA, WNF, CliniClowns, KWF en Stichting AAP. Al deze fondsen zijn erkent door toezichthouder CBF, welke beoordeelt of het fonds voldoet aan de kwaliteitseisen. Hier kan je meer lezen over de erkenning van het CBF.

Wat is inclusief in dit originele programma?

  • Een donatie van €5,00 per persoon aan het goede doel van het winnende team
  • Professionele entertainer(s) en spelbegeleiding
  • Een tablet per team met speciale Charity Escape App
  • Charity Escape materialen
  • Originele puzzels, clues en samenwerkingsopdrachten
  • Een giftcard per team met donatie aan een goed doel
  • Een consumptie per persoon bij de speluitleg
  • Versnapering voor onderweg
  • Poncho’s in geval er een b’uitje valt
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Digitaal foto/video album als bewijsmateriaal van de Charity Escape door u en uw collega’s

Kunt u de Charity Escape Utrecht combineren met andere activiteiten?

Na de Charity Escape is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Utrecht bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag.  Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

De Charity Escape in Utrecht is beschikbaar vanaf 15 augustus 2018 en ook te spelen in AmsterdamRotterdam en Haarlem.


Pers.Prijs
20 - 39€ 36,50 p.p. excl. BTW
40 - 49€ 32,50 p.p. excl. BTW
> 50€ 27,50 p.p. excl. BTW