Canal Bike Run! Waterfietsen door Utrecht met puzzeltocht

Prijs op aanvraag

Waterfietsen door Utrecht wordt een belevenis met onze Canal Bike Run. Vandaag gaat het namelijk niet om snelheid. U verkent de Utrechtse grachten met behulp van een uitdagende puzzeltocht! In teams van vier personen gaat u met uw eigen waterfiets op verkenning. Welke sportieveling trapt toch wat minder door dan gedacht? Houdt u de benen net boven de trappers om fit te blijven of trapt u een beetje door om sneller van uw drankje te genieten? Neem nu contact op voor meer informatie en ervaar deze ontdekkingstocht op de Utrechtse grachten!

Hoe gaat de Canal Bike Run ‘waterfietsen door Utrecht’ in zijn werk?

Vandaag is een puzzeltocht door de Utrechtse grachten uw bedrijfsuitje. U verzamelt bij de steiger tegenover het stadhuis. Daar staan onze begeleiders klaar om u welkom te heten. Na een korte introductie en uitleg gaat u in groepjes van vier naar uw eigen waterfiets. Gewapend met een set opdrachten, de benodigde materialen en uiteraard iets te eten en te drinken voor onderweg zet u koers. Op naar het antwoord op de eerste vraag. Vandaag gaat het dus niet om snelheid maar om tactiek, slimheid en logisch nadenken. Elke bezette waterfiets vormt een team, dus om als winnaar te eindigen is het zaak zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden.

Met deze puzzeltocht op de Utrechtse grachten ontdekt u dingen die u niet ziet als u van bovenaf op de grachten neerkijkt. Ook leert u zo op speelse manier Utrecht en haar prachtige grachten nog beter kennen.

Na een sportieve en leerzame puzzeltocht meert u weer aan bij de steiger tegenover het Stadhuis. Sneller dan verwacht mag u weer van boord om te genieten van een lekkere verfrissing terwijl onze spelleiding de antwoorden op de vragen van de teams bekijkt en de punten toekijkt. Als afsluiter van dit gezellige en verantwoorde bedrijfsuitje reiken we uiteraard een mooie prijs uit aan het winnende team. De herinneringen aan De Domstad Utrecht en de gezellige puzzeltocht neemt u uiteraard mee om nog lang over na te praten.

Optioneel: waterfietsen door Utrecht op maat!

Wij hebben genoeg slimme vragen op voorraad om u op puzzeltocht door de Utrechtse grachten te sturen. Dit bedrijfsuitje is voor iedere groep anders en steeds weer een uitdaging. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen vragen of opdrachten in te brengen. Dat kan via een videoboodschap, geluidsfragment, foto of tekst. Zo kunt u uw puzzeltocht opbouwen rond een bepaald thema of inzetten om voor het bedrijf belangrijke punten onder de aandacht te brengen. Uiteraard denken wij daarbij graag met u mee!

Heeft u ook zo’n zin om de Utrechtse grachten eens op waterniveau te leren kennen en haar geheimen te zien? Neem dan nu contact met ons op!

Wat is inbegrepen bij de Canal Bike Run – Waterfietsen door Utrecht?

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen / opdrachten
  • Waterfietsen
  • Flesje water plus iets lekkers voor onderweg
  • één consumptie per persoon
  • Prijsuitreiking met passende prijs voor het winnende team

De Canal Bike Run is alleen te boeken van maandag t/m vrijdag.

Is de Canal Bike Run te combineren met meer gezelligheid?

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even verder te borrelen of wellicht te genieten van een culinaire verrassing. Op dat gebied heeft Utrecht geen geheimen voor ons en er valt na de puzzeltocht genoeg na te praten. Op uw verzoek  breiden we het waterfietsen door Utrecht graag uit met een borrelmoment en/of een lekker diner of lunch. Bel of mail; we vertellen u graag meer.