Borrelboot door de grachten van Utrecht

Prijs op aanvraag

De borrelboot is het ideale groepsuitje in Utrecht voor iedereen die geen tijd of zin heeft om uitgebreid te teambuilden, sportief te zijn of te ‘quizzen’. Lekker borrelen, wat eten en genieten van de geheimen van de Utrechtse grachten. Wie zou daar geen zin in hebben? Bovendien is onze borrelboot helemaal op maat in te richten. Ideaal om uw persoonlijk (groeps)tintje aan een gezellig uitje te geven. Ziet u zichzelf al met een roseetje wuiven naar de mensen op andere scheepjes? En natuurlijk kan het ook als je wel een teambuilding activiteit in Utrecht met collega’s hebt gespeeld. Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Wat kunt u bij de borrelboot in Utrecht verwachten?

De kapitein van de gezelligste boot van Nederland ligt op het tijdstip van uw keuze klaar bij de opstapplaats aan de Utrechtse Oudegracht van uw keuze. Terwijl u aan boord gaat, serveert de bediening alvast een eerste drankje. Onze Hollandse bar (bier, wijn en fris) is de hele vaartocht geopend, dus de eerste hoeft zeker niet de laatste te zijn. De trossen gaan los en de kapitein zet koers over de Utrechtse grachten. De grachten van Utrecht zijn in een ver verleden aangelegd voor afwatering, transport, verdediging en het toeleveren van de vele bierfabrieken. Had men toen maar geweten dat het zo gezellig en lekker kan zijn op de grachten! Het water en een drankje maakt hongerig dus uiteraard komt er op gepaste momenten een heerlijk bittergarnituur voorbij.

Voor de rest is het aan u. Kleurt u tijdens onze vaartocht van 1,5 uur lekker bij in het zonnetje of gaat u even bij die leuke secretaresse of knappe controller zitten die u toch al langer had willen kennen? Het kan allemaal!

Na anderhalf uur (en dat is altijd sneller dan gedacht) legt de kapitein weer aan bij uw gewenste locatie. Gaat u met elkaar nog iets gezelligs doen of hebben we zo een mooie dag besloten? De keuze is alweer aan u!

Heeft u ook zo’n zin in een bedrijfsuitje waar het ‘glas heffen’ en ‘garnituur happen’ de sportiefste uitdagingen zijn? Wij geven u graag meer informatie als u contact met ons opneemt.

Wat is inbegrepen bij de borrelboot door de grachten van Utrecht?

Naast Genieten met een grote G, goede gesprekken, ontspannen lachsalvo’s en een beetje Utrechtse historie is deze vaartocht inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • 1,5 uur varen met onze Borrelboot met schipper
  • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (bier, wijn, fris)
  • Bittergarnituur
  • Overkapping bij slecht weer

Zijn er nog meer mogelijkheden om ons bedrijfsuitje met de borrelboot naar wens in te delen?

Uiteraard. Door de opzet is de borrelboot het ideale alternatief om uw eigen bedrijfsuitje te kleuren.

Voor de liefhebbers van historie, architectuur of een ander speciaal onderwerp nodigen we graag een van onze gidsen aan boord uit. Heeft u liever gezellige levende muziek aan boord? Wilt u in plaats van een bittergarnituur genieten van heerlijke sushi, nacho’s, brood met tapenade of een vegetarisch garnituur? Wij organiseren het graag. Ook voor commerciële doeleinden, zoals bijvoorbeeld een wijnproeverij of productpresentatie aan uw (potentiële) klanten is de borrelboot een origineel alternatief. Heeft u ‘gewoon’ zin om wat langer te genieten? Dan kan de vaartijd uiteraard naar wens verlengd worden.

Wat uw wensen ook zijn en hoe uw budget er ook uit ziet, we doen u graag een passend voorstel, we nodigen u uit contact met ons op te nemen!

Is de borrelboot te combineren met andere activiteiten?

De flexibiliteit van de borrelboot maakt haast elke combinatie mogelijk. Bijvoorbeeld als afsluiter na het originele ‘Wie is de Mol‘ spel of in combinatie met een verrassend walking dinner.

Uiteraard kunt u de borrelboot ook boeken voor een bedrijfsuitje door de grachten van Amsterdam, Haarlem of Den Bosch.

Kortom, als u het kunt bedenken kunnen wij het organiseren. We maken op basis van uw wensen en verwachtingen graag een voorstel als u contact opneemt.