Bedrijfsarrangement? Borrelboot & Moorddiner in Utrecht!

Prijs op aanvraag

Dit bedrijfsarrangement op de Utrechtse grachten heeft alle ingrediënten voor een meer dan geslaagde avond in huis. De samenstelling van dit veelzijdige bedrijfsuitje bestaat onder meer uit een kennismaking met het leven op de Utrechtse grachten, lekker varen, gezellig borrelen, smakelijk dineren en een spannend spel. Daarnaast kunt u diverse aanpassingen doen om het bedrijfsarrangement nog meer op uw wensen af te stemmen. Zo veelzijdig is ons bedrijfsuitje ‘Borrelboot en Moorddiner’. Lekker uitwaaien op de grachten, genieten van een heerlijk diner en speuren naar de moordenaar die vlak voor het diner heeft toegeslagen? De kans is groot dat u het gaat ervaren als u nu contact met ons opneemt voor meer informatie.

Wat houdt het bedrijfsarrangement Borrelboot en Moorddiner in?

Veel variatie en voor ieder wat wils! Uw eigen Boot ligt klaar om met een welkomstdrankje in de stemming te komen.

Het eerste deel van uw bedrijfsarrangement: Borrelboot in Utrecht (1,5 uur)

Vlak nadat de kapitein u welkom heeft geheten en uw toegewijde bediening de bestelling voor het welkomstdrankje heeft opgenomen hoort u wat geroezemoes. De Hollandse bar (met bier, wijn en fris) is geopend! Deze blijft de hele rondvaart voor u geopend om de keel te smeren en alvast in de stemming te komen. Terwijl u proost op een geslaagde avond kunt u genieten van al het moois dat de Utrechtse grachten normaal verbergen. Met een beetje geluk pakt u nog een mooi kleurtje als u op het achterdek lekker in het zonnetje zit. Ook een gezellig gesprek met collega’s zorgt ervoor dat de tijd vliegt.

Na anderhalf uur meert de borrelboot aan bij één van de typisch Utrechtse restaurants. Daar voelt u al snel dat er iets bijzonders staat te gebeuren. De voorpret stijgt terwijl u niets vermoedend van boord gaat en binnen stapt voor uw diner.

het Moorddiner (3,5 uur)

De normaal zo rustige sfeer is vanavond heel anders. Er blijkt namelijk een moord gepleegd te zijn. De voorpret stijgt tot grote hoogte als u ziet hoe iedereen zich omkleedt en zijn of haar ‘karakter’ bestudeert. Als u de plaats delict binnen stapt, uiteraard in uw rol, treft u daar Inspecteur Sanderinck (Met Cee Kaa). Hij ziet uw gezelschap aan en zijn speurdersinstinct vertelt hem direct dat de moordenaar tussen dit gezelschap te vinden is. Hij moet echter eerst zijn onderzoeksvragen beantwoord zien te krijgen. Waarom is deze moord gepleegd? Wie had een motief en wie een alibi? De antwoorden op deze vragen leiden wellicht tot het antwoord op de alles overheersende vraag: “Wie is de moordenaar?”. Hij gaat voortvarend van start.

Het zit de Inspecteur niet mee, want vanavond moet hij overwerken. Speuren op een lege maag werkt niet en bovendien brengt een goed diner zijn verdachten misschien wel in een loslippige stemming. Hij aarzelt dan ook niet om u tussen de ondervragingen en naspeuringen te trakteren op een heerlijk driegangendiner. Deze aanpak werkt want meestal heeft  inspecteur Sanderinck de dader nog voor het eind van het dessert te pakken.

Dit veelzijdige bedrijfsarrangement bekronen we met een gezellige prijsuitreiking en passende prijzen om de beste speurders nogmaals te eren. Zo wennen ze alvast aan de dankbaarheid van inspecteur Sanderinck en de eeuwige roem die hen ten deel zal vallen.

Heeft u zin in een crimineel gezellig bedrijfsuitje en een potje Cluedo voor professionals? Vraag dan nu meer informatie!

Wat is inbegrepen bij het bedrijfsarrangement Borrelboot & Moorddiner?

Naast veel gezelligheid, teambuilding, een heerlijk diner en spannend spel is dit bedrijfsarrangement inclusief:

 • Rondvaart
 • Overkapping van de boot bij regen
 • Schipper
 • Bediening
 • 1,5 uur drankafkoop (bier, fris, wijn)
 • Professionele entertainer
 • Kleding/attributen
 • Script
 • Zaalhuur
 • Uitgebreid driegangendiner
 • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

Boekt u liever de borrelboot of het moorddiner apart?

Wij bieden uiteraard ook graag de mogelijkheid de Borrelboot of het Moorddiner apart te beleven. Meer informatie over de veelzijdige Borrelboot vindt u hier. Meer informatie over het Moorddiner kunt u hier vinden.

Zijn er nog meer mogelijkheden om ons bedrijfsarrangement met borrelboot en moorddiner naar wens in te delen?

Uiteraard. Door de opzet is de borrelboot het ideale alternatief om dit bedrijfsarrangement naar uw smaak te kleuren.

Voor de liefhebbers van historie, architectuur of een ander speciaal onderwerp nodigen we graag een van onze gidsen aan boord uit. Heeft u liever gezellige levende muziek aan boord? Een nootje of andere snack bij de borrel kan ook lekker zijn. Heeft u andere ideeën? Wij organiseren het graag. Heeft u ‘gewoon’ zin om wat langer te genieten? Dan kan de vaartijd uiteraard naar wens verlengd worden.

Het bedrijfsarrangement Borrelboot en Moorddiner bieden we ook aan in Amsterdam, Haarlem en Den Bosch.

Wat uw wensen ook zijn en hoe uw budget er ook uit ziet, we doen u graag een passend voorstel, we nodigen u uit contact met ons op te nemen!