Groepsuitje Boottocht, Spoorwegmuseum en diner

Prijs op aanvraag

Ons groepsuitje met boottocht, spoorwegmuseum en diner neemt u mee op een reis door de tijd. Heeft u altijd al wat meer willen weten over de geschiedenis van de Utrechtse grachten? Onze vaartochten (we varen vanmiddag 2 keer) laten u Utrecht van deze andere en verrassende kant leren kennen. In het Spoorwegmuseum volgt u een interessante tijdreis door de geschiedenis van de trein. Daarna varen we u verder door de historische grachten van Utrecht en ziet u nog meer spannende doorkijkjes naar het verleden.

Als we aanmeren kijkt u niet meer naar het verleden, maar met het vooruitzicht van een heerlijk driegangendiner watertandend naar de toekomst. Als het diner u eenmaal smaakt en u voldaan en tevreden terugkijkt op een bijzondere dag bent u weer in het hier en nu, volop genietend van een heerlijke dag met bijzondere belevenissen. Mogen wij u ook meenemen op reis van het verleden naar de toekomst om u in het heden te laten genieten? Vraag dan meer informatie aan over dit veelzijdige groepsuitje!

Hoe verloopt het groepsuitje met boottocht, spoorwegmuseum en diner?

Dit gezellige groepsuitje begint aan de kade van de steiger waar uw rondvaartboot ligt aangemeerd. Onze vriendelijke kapitein en zijn bemanning heten u welkom. Terwijl u een lekker plekje zoekt en alvast de eerste blikken over het water werpt gaan de trossen los voor een korte rondvaart van een half uur. Terwijl u over de Utrechtse grachten vaart kunt u heerlijk genieten van het weer, uw gezelschap en de prachtige inkijkjes in het verleden van Utrecht die de grachten u bieden. Na ongeveer een half uur meren we aan bij het spoorwegmuseum.

Hoort u op het water de lokroep van de stoomfluit al klinken?

Terwijl we naar het spoorwegmuseum lopen schieten de herinneringen aan de trein al door uw gedachten. Spaarde u vroeger (of misschien nog) alles over treinen? Staat er nog steeds een doos met modelspoorbaan op zolder met het voornemen om… Of denkt u misschien aan een speciale treinreis die u heeft gemaakt. Er zijn geen mensen die geen bijzondere herinneringen aan het spoor en de trein hebben. Tijdens een rondleiding neemt onze gids u mee op een ontdekkingsreis door de geschiedenis van de trein en het spoor. Een sfeervol theater, de oude stoomlocomotieven, historische wachtruimtes, er zijn maar weinig aspecten van de geschiedenis op rails die u vandaag niet te zien krijgt. Onze gids vertelt u graag de leukste weetjes en schroom niet uw vragen te stellen. Het kunnen beantwoorden van alle vragen over het spoor is zijn doel van vandaag!

Na deze interessante middag en diverse kijkjes achter de schermen van de trein gaat u weer aan boord van de rondvaartboot. Het begint inmiddels te schemeren, dus de verlichting op de grachten gaat aan. Utrecht toont u alweer een andere kant van haarzelf! Terwijl u alle kans heeft om de romantische verlichting op de grachten te ervaren zet de schipper koers naar de laatste aanmeerplaats van vandaag.

Eet smakelijk!

Als u van boord bent loopt u naar een gezellig Utrechts restaurant. Onder het genot van een heerlijk driegangendiner heeft u alle gelegenheid om de indrukken van de dag nog een keer te laten passeren en gezellig na te praten en bij te kletsen met de andere leden van uw groep.

Een geslaagde afsluiting van een geslaagd groepsuitje!

Wilt u ook wel eens een groepsuitje zonder competitie, sportieve uitdagingen of quizzen?  Boek dan het groepsuitje met rondvaart, bezoek aan het spoorwegmuseum en driegangendiner. Vraag nu informatie en geniet van deze gezellige dag!

Wat is er inbegrepen bij het groepsuitje met rondvaart, spoorwegmuseum en diner?

Naast een educatieve dag vol historische ontdekkingen, unieke ervaringen, smaakvolle momenten en vooral veel gezelligheid is dit groepsuitje inclusief:

  • Rondvaart door de Oudegracht en singels van Utrecht
  • Overkapping van de boot bij regen
  • Entree Spoorwegmuseum
  • Rondleiding door het spoorwegmuseum met een ervaren gids
  • Een heerlijk driegangendiner

Zijn er mogelijkheden om het groepsuitje te verrijken met andere ideeën?

Wij doen altijd ons best om uw groepsuitje zo persoonlijk mogelijk te maken, dus we denken graag met u mee. Het arrangement is gericht op de middag en de avond. Daarmee biedt het arrangement een mooie gelegenheid om te beginnen met een gezellige lunch. Wilt u er een dagarrangement van maken? Dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval zou u vóór de lunch bijvoorbeeld het stadsspel ‘bijzondere Utrechtse ontmoetingen‘ kunnen spelen. Zo blijft u in het thema en voegt u direct wat competitie toe.

Ook de rondvaarten bieden tal van mogelijkheden. Zo zou u één van de rondvaarten kunnen verlengen en om kunnen vormen naar een gezellige borrel. Wellicht met een hapje en drankje aan boord en wat levende muziek? U kunt natuurlijk ook in het thema vragen en uw gids uitnodigen om mee te varen en direct wat meer wetenswaardigheden over de grachten te vertellen. Wilt u misschien na het diner nog een stukje varen of de rondvaartboot gebruiken om op de plek te komen waar u een bruisende avond gaat beleven? Over de avond gesproken, heeft u al plannen?

Zoals u ziet, er zijn mogelijkheden genoeg om dit groepsuitje volledig naar uw hand te zetten en op maat in te richten. Uiteraard denken we graag met u mee om binnen uw budget en wensen een zo compleet mogelijke invulling te organiseren. Wij helpen u graag met meer informatie over dit groepsarrangement met rondvaart, bezoek aan het spoorwegmuseum, diner en eventuele aanvullende mogelijkheden als u contact met ons opneemt.