Bedrijfsfeest of jubileumfeest in Utrecht organiseren?

Prijs op aanvraag

U staat voor de uitdaging om een waardevol jubileumfeest of bedrijfsfeest in Utrecht te organiseren dat raakt en verbindt. Een event waar uw collega’s naar uitkijken en nog lang over napraten. Dan adviseren wij de jarenlange expertise van hét collega eventbureau van Utrecht: ub-events. (ga direct naar de webite)
Ub-events is onze vertrouwde partner als het gaat om de organisatie van grote feesten in Utrecht. Waar onze expertise ligt bij de teamuitjes in Utrecht, adviseren we alle geïnteresseerde bedrijven voor bedrijfsfeesten, jubileumfeesten, festivals, congressen en kick-offs in Utrecht om contact op te nemen met de collega’s van ub-events.

Hét eventbureau voor bedrijfsfeesten in Utrecht | ub-events

Medewerkers bepalen het succes van uw bedrijf, dus is het belangrijk dat u investeert in de mensen die het succes bepalen. Het organiseren van een bedrijfsfeest is de perfecte manier iets positiefs neer te zetten. Een succesvol feest voor uw personeel zorgt voor een gevoel van waardering, betrokkenheid, binding en trots! Vergeet vooral niet dat het voor iedereen belangrijk is om af en toe het hoofd even goed leeg te maken en eens lekker plezier te hebben. Iedereen is even weg van zijn of haar werkplek en bezig met ontspannen. Niet alleen is dit leuk en gezellig, maar vaak ook hard nodig. Door de ontspanning en dit plezier te delen met collega’s creëert u ook nog eens mooie positieve herinneringen voor op de werkvloer.

Twijfelt u tussen zelf organiseren of (gedeeltelijk) uitbesteden? Niet meer doen. Samen met ervaren collega’s van ub-events vindt u de ideale mix tussen organiseren en uitbesteden, met een hybride samenwerking als resultaat. Personeel en klanten raak je écht in het hart met een impactvol evenement. Samen zorgen ze ervoor dat de medewerkers ook echt enthousiast worden en naar uw bedrijfsfeest in Utrecht komen?

Ruim 20 jaar organiseert ub-events samen met haar (inter)nationale opdrachtgevers originele events in Utrecht, met concepten die raken en verbinden. Een goede samenwerking zorgt keer op keer voor evenementen, waar doelstellingen worden behaald en waar live-communicatie de belangrijkste USP is. Een goed concept en feilloze uitvoering zijn de voorwaarden voor het succes. Een concept moet verrassend en creatief zijn maar ook doeltreffend en in lijn met de totale (marketingcommunicatie) boodschap.

Ze denken graag mee over het totaalconcept en de invulling van het feestelijke programma om deze door te vertalen in de benodigde communicatiemiddelen zoals de uitnodiging, het programmaboekje, de website en op social media. Het professionele en immer gemotiveerde ub-events team ‘on-site’ zorgt dat alles tijdens het event in goede banen wordt geleid.

Waarom wij ub-events aanbevelen voor uw bedrijfsfeest in Utrecht:

  • 20 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten en jubileumfeesten in Utrecht
  • Grote kennis van, goede contacten en strakke samenwerking met evenementenlocaties in Utrecht
  • Grote kennis van, goede contacten en strakke samenwerking met hotels en restaurants in Utrecht
  • Langdurige en intensieve samenwerking met (Utrechtse) leveranciers (techniek, catering, entertainment)
  • Scherpe prijsafspraken met diezelfde partners en leveranciers
  • Gegarandeerde hoge kwaliteit van product en organisatie
  • Creatief en vol passie, ieder event opnieuw
  • Gaan geen uitdaging uit de weg

Neem vrijblijvend contact op per mail of bel direct: 088 – 84 85 320