Bedrijfsfeest? Summer Dream Party: Wit Is iT in Utrecht!

Prijs op aanvraag

Een bedrijfsfeest dat de zomer meebrengt… gebaseerd op twee van de grootste iconen uit de club-geschiedenis, de IT en Sensation White en vanavond speciaal voor u samengevoegd in Club White Sensation in Utrecht. Deze club is the place to be als u een bedrijfsfeest wilt organiseren waar jong en oud zich thuis voelen. Het thema en DJ-set zijn hyperactueel dus de jonge collega’s voelen zich direct thuis op hun feest. De herinneringen aan de IT en Sensation White leveren voor de oudere jongeren direct herinneringen op aan hun beste parties, dus zij kunnen ook los, al is het maar voor één avond. Club White Sensation is VIP only and that’s IT, dus vraag snel meer informatie!

Wat kunnen wij tijdens ons bedrijfsfeest Summer Dream Party verwachten?

Wit is IT, dus de topstylisten van Styling.nl hebben van de gezellige ontvangstlocatie in Utrecht een compleet witte wereld gemaakt. Alles, maar dan ook alles, tot in de kleinste details is wit. Daarmee heeft uw bedrijfsfeest een hypermoderne uitstraling. Als uw gasten arriveren serveert de bediening hen een welkomstdrankje en begeleiden onze hosts uw gasten naar de White Lounge. Een ideale plek om een slokje te nemen terwijl u alle indrukken op u in laat werken. U krijgt direct de zomer in uw bol! Wat een feest!

Als uw gezelschap compleet is, legt u eerst een bodem voor alle festiviteiten die gaan komen. We nodigen u uit om te genieten van een heerlijk dinerbuffet. Laat het u smaken terwijl u alvast met uw collega’s probeert te verzinnen wat er gaat komen.

Na het buffet barst Wit is IT echt los. Met opzwepende muziek en imponerend volume drijft onze top-DJ de feestsfeer naar het plafond. Het dak moet eraf!  In dit superstrakke magische white sprookejsbos kunt u de wortels onder de verlichte bomen vandaan dansen. Elke party-animal heeft soms rust nodig, dus op het goede moment maakt onze DJ even plaats voor een zangeres met ijselijk bereik of adembenemende moves van onze dansers. Misschien doet u wel inspiratie op voor als de DJ het weer overneemt. Als u echt even wilt bijkomen van al het dance-geweld dan is de The White Lounge de ideale plek om te relaxen!

We hebben dus alles geregeld voor vanavond behalve de dresscode. Doe eens gek en kies wit!

Verlangt u ook zo naar dat zomer-partygevoel van de IT of White Sensation? Dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is er inbegrepen bij het bedrijfsfeest Wit is IT?

Naast een onvergetelijke avond in een entourage en sfeer die voor iedereen even uniek als onvergetelijk is is het bedrijfsfeest inclusief:

 • Spetterende uitnodiging op maat voor uw Wit Is It feest;
 • Aankleding door Styling.nl
 • Gratis downloaden van genomen foto’s op Fotosite op Maat
 • Entertainmentpakket
 • Licht en Geluid
 • Live Muziek / DJ
 • Organisatiekosten
 • Onbeperkt bier / wijn / fris
 • heerlijk dinerbuffet
 • Luxe hapjes
 • Eventmanager

 

Op zoek naar een ander bedrijfsfeest of ‘Wit is IT’ in een andere stad?

Onze ruime keuze aan bedrijfsfeesten is geschikt voor ieder bedrijfsuitje. Gaat u terug in de tijd met ons Back to the ’70 discofeest? Liever typisch Utrechts aan de zwier? Op wereldreis of gokken op een Las Vegas casinofeest? Bij onze bedrijfsfeesten vindt u altijd een bijzondere en geslaagde match! Natuurlijk kunnen we ook elementen van verschillende feesten combineren om zo uw ideale bedrijfsfeestje te bouwen. Als u contact opneemt bespreken we graag de mogelijkheden binnen uw budget.

Wit is IT of een ander sprankelend bedrijfsfeest organiseren we ook in Amsterdam, Haarlem, Den Bosch en diverse andere steden. Neem contact met ons op en wij helpen u graag!