Thema avond als bedrijfsfeest? Travel around the World in Utrecht!

Prijs op aanvraag

Uw bedrijfsfeest als wereldreis? Voor velen zal die wens nooit uitkomen, maar gelukkig kent u nu het bedrijfsfeest Travel Around The World! Als u vooraf de meningen over het volgende bedrijfsfeest peilt krijgt u veel verschillende reacties. Sommige collega’s ervaren het liefst een tropische discofever terwijl anderen liever teruggaan naar die gezellige Après-ski bar waar ze het in Oostenrijk zo gezellig hadden? Met dit bedrijfsfeest staat u als organisatie nooit voor een dilemma, want we vliegen de wereld over en landen waar u wilt. Een tussenstop in Las Vegas voor een gokje aan The Strip? Doen we! Even stoppen in Parijs voor een heuse Cancan? Geen probleem captain Party zet graag koers naar elke gewenste bestemming. Waar u ook komt, men ontvangt u graag met lokale muziek en hapjes om een groot feest te bouwen. Men heeft ten slotte niet elke dag een gezelschap op wereldreis over de vloer. Hoort u de motoren voor de eerste vlucht al ronken? Check dan in bij captain Party en vraag meer informatie.

Hoe gaat het bedrijfsfeest ‘Travel around the world’?

Captain Party houdt van een goede voorbereiding. Daarom stemmen we vooraf met de organisatie af welke drie landen vanavond de eer hebben om uw gezelschap wereldreizigers te ontvangen. In een kenmerkende Utrechtse gelegenheid wachten Captain Party en zijn stewardessen u op om u welkom te heten. Zij begeleiden u naar de air lounge. Met een welkomstdrankje in de hand kunt u hier alvast de sfeer proeven terwijl het gezelschap langzaam compleet raakt. Iedereen aan boord? Oogmaskers op en Captain Party is ready for take-off!

Zodra u op de eerste bestemming landt is uw locatie compleet veranderd in de locale sfeer van het land naar keuze. Geuren, kleuren, eten, drinken, decoratie en zelfs de temperatuur kloppen. Onze partners van styling.nl missen geen detail! De livemuziek en het entertainment zijn natuurlijk ook in lijn met ’s lands trots, want daar komt u weer. Heeft u lekker geproefd van de sfeer en de muziek? Kijkt u liever even verder of voelt u uw voeten een beetje? Captain Party roept u weer naar air lounge waar u zich met de oogmaskers op klaar maakt voor vertrek.

Ready landing? Uw volgende stop op de wereldreis wacht…

Zodra de captain meldt dat de gordels los kunnen en de oogmaskers af bent u weer geland op een andere fantastische locatie. Styling.nl heeft uw locatie weer aangepast aan alle kenmerken van uw gekozen bestemming. Tot in detail waant u zich op uw droombestemming. Deze, op zich al feestelijke, ervaring maakt u vanavond minimaal drie keer mee. Verbazing, veel proeven, dansen en sfeer zullen u elke keer overvallen. Een droomreis op één avond kan dus echt met het bedrijfsfeest Travel around the World. Kiest u voor uw zwembroek en winterjas als gepaste kleding of houdt u toch liever een passende ‘wereldse’ dresscode aan? We zien het vanzelf.

Uw eigen wereldreis is nog lang gespreksstof op kantoor als u met uw bedrijfsfeest Around the World geweest bent. Zeker als u de foto’s ophangt die we u na afloop van het evenement ter beschikking stellen.

Wilt u een wereldreis in 5 uur maken en zo drie themafeesten in één bedrijfsfeest combineren? Neem dan nu contact met ons op.

Wat is er inbegrepen bij uw bedrijfsfeest Travel around the World in Utrecht?

Naast ‘voor elk wat wils’ met drie thema’s in één bedrijfsfeest, muziek, plezier en onbeperkt lachen en genieten is dit bedrijfsfeest inclusief:

  • Uitnodiging in de stijl van het wereldse feest
  • Gebruik van een veranderende locatie
  • Aankleding van de zaal door Styling.nl
  • Het entertainmentpakket
  • Licht en Geluid
  • Organisatie
  • Eventmanager
  • onbeperkt gebruik van onze Hollandse bar (bier, wijn en fris)
  • genieten van verrassend eten en hapjes
  • Gratis downloaden van genomen foto’s op Fotosite op Maat

 

Op zoek naar andere bedrijfsfeesten of Travel around the World als personeelsfeest in een andere stad?

Onze ruime keuze aan bedrijfsfeesten is geschikt voor ieder bedrijfsuitje. Gaat u terug in de tijd met ons Back to the ’70 discofeest? Liever typisch Utrechts aan de zwier? White Sensation nog één keer beleven of gokken op een Las Vegas casinofeest? Bij onze bedrijfsfeesten vindt u altijd een bijzondere en geslaagde match! Natuurlijk kunnen we ook elementen van verschillende feesten combineren om zo uw ideale bedrijfsfeestje te bouwen. Als u contact opneemt bespreken we graag de mogelijkheden binnen uw budget.

Travel around the World is maar één van de bruisende bedrijfsfeesten die we ook organiseren in Amsterdam, Haarlem, Den Bosch en diverse andere steden. Neem contact met ons op en wij helpen u graag!