Request the Best! – Great Piano’s in Utrecht I UtrechtseUitjes.nl

Prijs op aanvraag

De Great Piano’s staan vanavond in Utrecht. Samen met een live-band zijn onze pianisten klaar voor muzikale duels die u verstelt doen staan. Alle verzoeknummers komen vanavond aan bod. Bij elk nummer proberen de pianisten net iets verder te gaan. Vanavond voeren zij en niet u de competitie. Een genot voor uw ogen en oren. De live-band begeleidt elk nummer om u de opzwepende beats en hartverwarmende love songs nog meer te laten beleven. Ook de piano’s vervullen een hoofdrol, want waarom zou een pianist alleen de toetsen gebruiken als er zoveel meer muziek in het instrument zit. Wilt u in polonaise door de zaal, lekker zwijmelen met de koffiejuf of een breakdance-battle met de directeur? Vanavond is uw kans. Heeft u zin in een muzikaal bedrijfsuitje waar wel heel veel muziek in zit? Als u contact opneemt voor meer informatie staat u in no-time op de dansvloer!

Hoe gaat het Great Piano’s bedrijfsfeest in Utrecht?

De locatie van uw bedrijfsfeest is omgetoverd tot een unieke pianobar. Uiteraard de piano’s onder een spotlight op het podium, want zij zijn de echte sterren op uw bedrijfsfeest. Nadat de eventmanager u welkom heeft geheten en u een welkomstdrankje heeft gehad heeft u alle tijd om de omgeving te verkennen. Als u zich thuis voelt kunt u het glas neerzetten voor een daverend welkomstapplaus voor onze pianohelden. Geconcentreerd nemen ze plaats voor de eerste opzwepende battles.

U voelt het, dit bedrijfsfeest wordt een muzikaal hoogtepunt!  Niet in de laatste plaats omdat u vanavond zelf bepaalt wat de pianokunstenaars gaan spelen. De setlist bestaat uit uw verzoekjes! Aan onze pianohelden de uitdaging om uw verzoekje om te toveren tot een stukje puur entertainment voor oren en ogen. De vingers dansen sneller dan uw collega’s en de ritmes zwepen de feestvreugde op tot ongekende hoogte. Great Piano’s doet haar naam eer aan…

bij lekker feesten hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken….

Onze Hollandse bar (bier, wijn en fris) is de hele avond open en onbeperkt beschikbaar, dus als u tijdens de polonaise een biertje wilt of met een roseetje naar een Frans verzoekje wilt luisteren hoeft u zich niet in te houden. Gooi gerust de remmen los, want meezingen, dansen, klappen, fluiten, armzwaaien of desnoods de horlepiep, het is uw feestje dus geniet van de muziek zoals u wilt!

Inmiddels slaan halverwege de avond de vonken bijna uit de piano’s en lijken de vingers van de pianisten een centimeter of wat geslonken. We gunnen hen een welverdiende break. Een mooi moment om ons smaakvolle dinerbuffet te onthullen en u te laten genieten van alle culinaire verwennerij die klaar staat. Als u na het eten klaar bent om met een drankje verder te feesten floept het zaallicht weer aan. De pianisten en de piano’s zijn afgekoeld. Een van de pianovirtuozen is zeker toe aan een revanche dus de eerste ritmes klinken alweer. De voetjes kunnen weer van de vloer want we zijn weg voor het tweede deel van de live jukebox.

De verzoekjes vliegen één voor één over de toetsen. Hazes, Presley, Shaun Mendes, Pink, Amy Winehous, Sinatra, Boney M, Guns ’n Roses en Queen, deze pianoprofs spelen alles! Heeft u een favoriet nummer dat niet iedereen kent of een one-hit-wonder als favoriet, daag hen uit en luister…. Deze avond klinkt u als muziek in de oren!

Hoort u ook al een bedrijfsfeest vol hits waar u de muzieksmaak van uw collega’s leert kennen? Breng de great piano’s op uw bedrijfsfeest en vraag meer informatie!.

Wat is inbegrepen bij het Great Piano’s bedrijfsfeest in Utrecht?

Naast veel gezelligheid, muziek van gisteren, vandaag en morgen, de beste meezingers en grandioos podiumvermaak door onze pianoprofs is dit bedrijfsfeest inclusief:

  • Spetterende uitnodiging op maat
  • Gebruik van een verrassende locatie in Utrecht
  • Het entertainmentpakket
  • Aankleding
  • Organisatie
  • Eventmanager
  • 5 uur gebruik van de Hollandse bar (bier, wijn en fris)
  • Diverse hapjes en heerlijk dinerbuffet
  • Gratis downloaden van genomen foto’s op Fotosite op Maat

Op zoek naar andere bedrijfsfeesten of het ‘Great Piano’s request the best’ bedrijfsfeest in een andere stad?

Onze ruime keuze aan bedrijfsfeesten is geschikt voor ieder bedrijfsuitje. Gaat u terug in de tijd met ons Back to the ’70 discofeest? Liever typisch Utrechts aan de zwier? White Sensation nog één keer beleven, gokken op een Las Vegas Casinofeest of houdt u toch meer van Holland? Bij onze bedrijfsfeesten vindt u altijd een bijzondere en geslaagde match! Natuurlijk kunnen we ook elementen van verschillende feesten combineren om zo uw ideale bedrijfsfeestje te bouwen. Als u contact opneemt bespreken we graag de mogelijkheden binnen uw budget.

‘Great Piano’s request the best’ is maar één van de bruisende bedrijfsfeesten die we ook organiseren in Amsterdam of Haarlem en diverse andere steden. Neem contact met ons op en wij helpen u graag!