Een bedrijfsfeest uit 1001 nacht – Machtig Marrakech in Utrecht

Prijs op aanvraag

Een bedrijfsfeest op het wereldberoemde Djemaa el Fna plein in Marrakech. Wie had gedacht dat uw werkgever u zo zou trakteren? Vanavond bent u er toch echt en dat in Utrecht. Als een sprookje uit 1001-nacht lonken alle activiteiten en ervaringen even verleidelijk om uw aandacht. De buikdansles is vanavond speciaal voor mannen en onze waarzegster kan zo zien welke florisante toekomst uw koffiejuffrouw tegemoet gaat. Heeft u altijd al eens op een Oosters hemelbed willen leggen of bent u benieuwd naar het spijkerbed van de fakir? U mag kiezen want vanavond kunt u al deze ervaringen opdoen. Geniet mee en beleef uw bedrijfsfeest in Oosterse sferen! Schudt rustig met uw buik terwijl u informatie aanvraagt, dan bent u zo in de stemming!

Hoe verloopt uw bedrijfsfeest Machtig Marrakech?

De normaal zo typisch Utrechtse locatie is door onze topstylisten van styling.nl omgetoverd tot het Djemaa el Fna plein en omgeving. Sultan Abd-el-Moumen en enkele dames uit zijn harem voelen zich dan ook volkomen thuis als zij klaar staan om u welkom te heten. Is uw gezelschap compleet? Dan gaat de Sultan u voor door de kleurrijke steegjes en gangetjes waar Marrakech bekend om staat. U knippert met uw ogen en het mystieke Marokko komt tijdens uw bedrijfsfeest tot leven.

Het zand, de droogte en de temperatuur maakt dorstig. Daarom hebben wij onze Hollandse bar (bier, fris en wijn) de hele avond onbeperkt tot uw beschikking om uitdroging te voorkomen. Alle ervaringen maken hongerig. De Marokkaanse gastvrijheid zorgt dat dit gevoel snel verdwijnt. Zo wacht u een heerlijk diner. Later op de avond serveren de dames uit de harem van de Sultan u graag wat lekkere hapjes om de trek te verdrijven.

Op het plein klinkt inmiddels een druk geroezemoes van alle acts die u naar hun stand willen lokken. Zo kunt u kennis maken met de waarzegster die vanachter een voile gordijn dwars door de tijd kijkt, op zoek naar de geheimen die de toekomst u zal brengen? Gaat u ook even langs bij  buikdanseres Yoliyna om op de foto te gaan met haar en haar indrukwekkende reuzenpythons? Bent u wellicht één van de heren die mans genoeg is voor een authentieke buikdansles? Op uw bedrijfsfeest in machtig Marrakech kunt u het allemaal meemaken!

Kunt u ook relaxen in Oosterse sferen?

Als u de gezellige drukte even wilt vermijden nodigen wij u graag uit op het kleurrijke Waterpijpplein. Geniet van de authentieke smaken van de waterpijp en de verrassende ervaringen die u daar ook op kunt doen. Wilt u echt helemaal Oosters genieten? Kies dan voor het imposante hemelbed. Lekker vol met kleurige zitkussens en kleurrijke doeken. Leun achterover en ontspan. Het flakkerende kaarslicht van de zilveren kandelaars en de Oosterse sferen zorgen geheid voor wat mooie vergezichten aan de binnenkant van uw ogen. Uitgerust kunt u daarna alle verleidingen van dit bedrijfsfeest in machtig Marrakech weer aan.

Live entertainment is er uiteraard genoeg. Zo onderbreken we de dansmuziek voor een heuse fakir-show. Ook de buikdansact van Yoliyna en haar reuzenpythons is een onderbreking van de beat waard. Een mooie gelegenheid om uw voeten even te laten rusten. Kortom, u zult alle zintuigen nodig hebben om dit unieke bedrijfsfeest in Oosterse sferen te verwerken. Voor de zekerheid bieden wij u na afloop een fotorapportage aan om alle verborgen herinneringen aan Machtig Marrakech weer terug te brengen.

Heeft u ook al zin om ongelofelijk te feesten in Machtig Marrakech? Vraag dan meer informatie.

Wat is inbegrepen bij het bedrijfsfeest Machtig Marrakech?

Naast ontelbare indrukken uit 1001-nacht, spectaculaire acts, waterpijpen, opzwepende dansmuziek en veel gezelligheid is dit bedrijfsfeest inclusief:

 • Spetterende uitnodiging in stijl van uw feest
 • Gebruik van een unieke Amsterdamse locatie
 • Aankleding door Styling.nl
 • Het entertainmentpakket
 • Licht en Geluid
 • Onbeperkt bier / wijn / fris
 • Overheerlijk buffet
 • Vele oosterse live-acts
 • Organisatie
 • Event manager
 • Gratis downloaden van genomen foto’s van Fotosite op Maat

Op zoek naar een ander bedrijfsfeest of ‘Machtig Marrakech’ in een andere stad?

Onze ruime keuze aan bedrijfsfeesten is geschikt voor ieder bedrijfsuitje. Gaat u terug in de tijd met ons Back to the ’70 discofeest? Liever typisch Utrechts aan de zwier? White Sensation nog één keer beleven of gokken op een Las Vegas casinofeest? Bij onze bedrijfsfeesten vindt u altijd een bijzondere en geslaagde match! Natuurlijk kunnen we ook elementen van verschillende feesten combineren om zo uw ideale bedrijfsfeestje te bouwen. Als u contact opneemt bespreken we graag de mogelijkheden binnen uw budget.

Machtig Marrakech is maar één van de bruisende personeelsfeesten die we ook organiseren in Amsterdam, Haarlem, Den Bosch en diverse andere steden. Neem contact met ons op en wij helpen u graag!