Het gezelligste bedrijfsfeest in Utrecht: Hou van Holland!

Prijs op aanvraag

Een bedrijfsfeest waar zelfs het eerste drankje een Oranjebittertje is. Dat is het Hou van Holland bedrijfsfeest in Utrecht. Het Oranjebittertje, de klompendans, veel Hollandse hits, Hollands vermaak, Hollandse karaoke en Hollandse gezelligheid. U heeft gelijk, hoeveel Hollandser kan het worden? Het stylingteam van styling.nl heeft uw feestlocatie bovendien tot in de kleinste puntjes omgebouwd tot een Hou van Holland feestpaleis. Daarbij leeft uw quizmaster Boudewijn Berend voor zijn VIVA HOLLANDIA, over ideale gastheren gesproken… Bent u ervan overtuigd dat u de Jeroen van uw afdeling bent of de Guus onder de directieleden? Overtuig uw collega’s dan ook en vraag nu meer informatie.

Wat houdt het Hou van Holland bedrijfsfeest in?

Tijdens dit hilarische bedrijfsfeest knipogen we vijf uur lang naar de lachwekkende gewoonten en tradities van Holland. U begint met een Oranjebittertje op Delfts blauwe onderzetter. Daarnaast ligt een bitterbal met Hollands vlaggetje en mosterd klaar. Later op de avond zelfs een heuse klompendans… Allemaal aspecten van de Hollandse cultuur die een guitige knipoog verdienen. Die welverdiende knipoog deelt u vanavond uit. Om lekker in de sfeer te komen hebben we de Hollandse bar (bier, wijn en fris) geopend zodra u binnenkomt. Geniet lekker, want de bar staat de hele avond tot uw beschikking. Wie goed drinkt moet, al net zo Hollands, een ‘bodempje leggen’. Ons heerlijke Hollands getinte buffet biedt op dat gebied alles wat u kunt wensen. Wat dacht u van bijvoorbeeld het Stamppottenbuffet, Rijsttafelbuffet of, modern Hollands, een lekker multicultureel buffet. Prakken mag. Een kuiltje jus kunnen we op deze avond alleen maar waarderen.

Daarna gaat oud-Hollands het dak eraf in Utrecht. De platenkoffer van DJ Ro zit vol muzikale geschiedenis van Holland en moderne hits, dus u kan los op de dansvloer. We zijn er haast wel zeker van dat de typisch Hollandse vogeltjesdans en polonaise niet zullen ontbreken.

Het enige aspect van Holland dat vanavond wat ondergesneeuwd is, is onze Hollandse nuchterheid. Want ook als u niet wilt dansen kunt u uw Hollandse hart ophalen.

Hollandse spelletjes alom tijdens uw bedrijfsfeest.

Een heus ‘Hou van Holland’ spel test uw kennis over filmfragmenten, muziekvragen bloopers. In teamverband gaan we zo onder leiding van onze Hollandse Host Boudewijn Berend (BB) op zoek naar de grootste Holland-kenner. Iedereen mag meegenieten, dus uw capriolen tijdens de quiz en de hilarische filmpjes zijn voor iedereen te bewonderen op grote schermen.

De Hollandse muziekcultuur vergeten we vanavond natuurlijk niet. Met onze Hollandse karaokewedstrijd kunt u uw eerbetoon aan André Hazes, Bonnie St. Clair, René Froger of Luv ten gehore brengen. Het publiek mag uiteraard meezingen. Gezellig!

Een Hollands feest vraagt natuurlijk om een Hollandse afsluiten. Wat is er Hollandser dan de klomp? Host BB verruimt langzaam de grenzen van Holland met een unieke en hilarische Internationale Klompendance Experience. Dans drums en rare capriolen zijn het gevolg als u onder leiding van BB de klomp inzet op niet eerder geziene manieren. Het opzwepende ritme en meeslepende kabaal maakt dat u met een heuse vreugde-explosie naar het einde van het feest gaat. Fenomenaal.

De prijsuitreiking voor beste Hou van Holland team en beste karaokezanger(es) is onze laatste bekroning op een fantastisch Hollands feest. Geniet maar lekker na, want dit feest hangt nog wel even rond de koffie-automaten.

Heeft u ook zin in een bedrijfsfeest waar het gewoon niet Hollandser wordt? Neem dan contact op voor meer informatie.

Wat is er inbegrepen bij het Hou van Holland bedrijfsfeest?

Naast lekker eten, genoeg te drinken, uniek Hollands entertainment en heel veel Hollandse gezelligheid is dit bedrijfsfeest inclusief:

 • Professionele host en begeleiding
 • Het entertainmentpakket
 • Digitale uitnodiging op maat
 • Gratis foto-website
 • Aankleding door Styling.nl
 • Organisatie
 • Eventmanager
 • 5 uur onbeperkt gebruik van de Hollandse bar (bier, wijn en fris)
 • Hollands dinerbuffet naar keuze
 • Diverse Hollandse hapjes
 • Prijsuitreiking
 • Prijzen voor beste ‘Hou van Holland’ team en karaoke-zanger(es).

 

Op zoek naar andere bedrijfsfeesten of het ‘Hou van Holland’ bedrijfsfeest in een andere stad?

Onze ruime keuze aan bedrijfsfeesten is geschikt voor ieder bedrijfsuitje. Gaat u terug in de tijd met ons Back to the ’70 discofeest? Liever typisch Utrechts aan de zwier? White Sensation nog één keer beleven of gokken op een Las Vegas casinofeest? Bij onze bedrijfsfeesten vindt u altijd een bijzondere en geslaagde match! Natuurlijk kunnen we ook elementen van verschillende feesten combineren om zo uw ideale bedrijfsfeestje te bouwen. Als u contact opneemt bespreken we graag de mogelijkheden binnen uw budget.

Hou van Holland is maar één van de bruisende bedrijfsfeesten die we ook organiseren in Amsterdam, Haarlem, Den Bosch en diverse andere steden. Neem contact met ons op en wij helpen u graag!