Personeelsfeest Carrousel van Vermaeck – Theater Festival in Utrecht

Prijs op aanvraag

Met dit personeelsfeest halen we de sfeer van de Parade binnen op uw locatie. De Carrousel van Vermaeck draait tijdens uw personeelsfeest op volle toeren en biedt u een keur aan modern variété en nostalgisch entertainment. De diverse theatertenten onthullen één voor één hun geheimen als u binnen treedt. Doorlopend klinkt er lekkere muziek en de spannende live-acts zorgen voor de nodige verrassingen. Blijft u liever lekker aan één van de lange tafels zitten om bij te praten en met elkaar te lachten? Dan komen sommige acts gewoon aan tafel. Hoe u uw personeelsfeest ook in de Carrousel van Vermaeck wilt draaien, u zult zich niet vervelen! Heeft u zin om de Parade binnen te halen op uw personeelsfeest? Vraag dan meer informatie aan en neem contact op!

Hoe ziet uw personeelsfeest met de Carrousel van Vermaeck eruit?

De parade-sfeer merkt u al bij binnenkomst. Het team van styling.nl heeft ook vanavond haar naam weer eer aan gedaan. Waar u ook kijkt en wat u ook doet, de Parade-sfeer houdt u in haar relaxte greep. Met een welkomstdrankje wacht u tot het gezelschap compleet is en geniet u alvast van de indrukken van al wat komen gaat. Als het gezelschap compleet is en de voorpret opstijgt uit het opgewonden geroezemoes zwaaien de deuren open. U staat op de Parade. DJ Sven verhoogt de sfeer alvast met de lekkerste dansnummers en links en rechts beginnen de acts aan hun voorstellingen. Wat een avond gaat dit worden!

U kunt de avond natuurlijk rustig opbouwen door aan één van de lange tafels te gaan zitten met een heerlijk drankje van onze onbeperkte Hollandse bar (waar u bier, wijn of fris in aantreft) genieten van alle schouwspellen terwijl u lekker in gesprek gaat met uw tafelgenoten. U hoeft niets te missen, want als u niet naar de voorstellingen en acts komt komen zij vanzelf aan uw tafel voorbij. Als u genoeg zitvlees heeft gekweekt kunt u natuurlijk altijd een rondje maken langs de vele Paradetenten en plaats nemen om te genieten van bijzonder variété of een spectaculaire act.

De Hollandse bar heeft u dan vast al gevonden en ook de diverse lekkernijen zoals de soepbus kunt u vinden door uw neus achterna te gaan. Op een lege maag is het immers niet lekker genieten!

Socializen, dansen en bijzonder entertainment onder het genot van een ‘natje en een droogje’. Wat ons betreft de ideale ingrediënten voor een uniek personeelsfeest dat zowel voor kleine als  hele grote groepen een onuitwisbare indruk zal maken.

Welk entertainment dat niet misstaat op de Parade kunt u verwachten tijdens uw personeelsfeest in Utrecht?

We verklappen niet alles, maar modern variété en ouderwets vermaak wisselen elkaar vanavond af. Zo kunt u zich verbazen over “De Man die door zijn ogen ademt” (ja, u leest het goed), illusionisten-duo Rob en Emiel (zelfs uw pincode weten ze!!) en “De man die achteruit praat”. Bent u liever wat actiever betrokken bij de acts dan kunt u uw keel schrapen voor de Workshop Smartlappen Zingen, de voetjes van de vloer halen voor het Tenen lezen, even stilstaan bij het Mobiele Naaiatelier of één van de andere wonderlijke inwoners van de Carrousel van Vermaeck. Natuurlijk kunt u de acts in hun tent bezoeken. U kunt ook met een lekker hapje en/of drankje aan de lange tafels blijven zitten, dan trekken de acts vanzelf voorbij!

Heeft u ook zo’n zin om uw personeelsfeest te vieren op de Parade zonder door een drassig veld naar een koude tent te lopen? Vraag dan snel meer informatie aan.

Wat is er bij het personeelsfeest Carrousel van Vermaeck inbegrepen?

Naast veel ruimte om te socializen, opzwepende dansmuziek, doorlopend variété, doorlopende gezelligheid en verbazing is dit personeelsfeest inclusief:

 • Uitnodiging in de stijl van Carrousel van Vermaeck
 • Gebruik van een passende locatie (in overleg)
 • Aankleding in Parade-stijl door Styling.nl
 • Licht en Geluid
 • DJ
 • Entertainmentpakket met theatrale acts
 • Organisatie
 • Partymanager
 • Onbeperkt gebruik van de Hollandse bar (bier, wijn en fris)
 • Onbeperkt gebruik van de soepbus en andere lekkernijen
 • Gratis downloaden van genomen foto’s op Fotosite op Maat

Op zoek naar andere bedrijfsfeesten of de Carrousel van Vermaeck als personeelsfeest in een andere stad?

Onze ruime keuze aan bedrijfsfeesten is geschikt voor ieder bedrijfsuitje. Gaat u terug in de tijd met ons Back to the ’70 discofeest? Liever typisch Utrechts aan de zwier? White Sensation nog één keer beleven of gokken op een Las Vegas casinofeest? Bij onze bedrijfsfeesten vindt u altijd een bijzondere en geslaagde match! Natuurlijk kunnen we ook elementen van verschillende feesten combineren om zo uw ideale bedrijfsfeestje te bouwen. Als u contact opneemt bespreken we graag de mogelijkheden binnen uw budget.

De Carrousel van Vermaeck is maar één van de bruisende personeelsfeesten die we ook organiseren in Amsterdam, Haarlem, Den Bosch en diverse andere steden. Neem contact met ons op en wij helpen u graag!