Een tropisch personeelsfeest? Caribbean Disco Fever Utrecht!

Prijs op aanvraag

Een personeelsfeest met tropische alure. Dat is de Caribbean Disco Fever. Zonder vliegtickets komt u in tropische sferen. Niet in de laatste plaats omdat de sfeermakers van Styling.nl de feestlocatie voor vanavond hebben omgetoverd tot tropisch swingparadijs. Wie danst het lekkerst op het ritme van de tropen en welke Caribische klassieker zingt iedereen mee? Allemaal ontdekkingen die u vanavond kunt verwachten. Dit uiteraard niet op een lege maag, want de Hollandse bar (met onbeperkt bier, wijn en fris) en onze tropische feesthapjes houden u voldaan! Wilt u zelf even niet dansen? Dan is de Caribische feestsfeer nooit ver weg met onze spannende live-acts en fenomenale zangeres. Vraag meer informatie aan en u krijgt een tuintje in uw hart voor dit tropische personeelsfeest!

Hoe verloopt het Caribbean Disco Fever personeelsfeest?

De unieke laidback Retro Lounge is het startpunt van uw tropische disco-avond. De Hollandse bar is al open als u komt, dus onder het genot van een drankje kunt u zich onderdompelen in Caribische sferen. Waar u ook kijkt en hoe u ook zoekt, het team van styling.nl geeft u geen kans om de komende uren uit de tropen te ontsnappen!

Metershoge (echte) Koningspalmen flankeren de verlichte disco-dansvloer en de tropische sterrenhemel dankt u aan de discobollen boven de dansvloer draaien. Grote schermen tonen continue de clips van de bekendste tropische hits. Zo kunt u de opzwepende bewegingen van de Lambada nog even afkijken als u uw favoriete collega ten dans vraagt!

Geniet van Live entertainment in tropische sferen…

Een feest in de tropen is samen muziek maken, dus ook vanavond ontbreekt een flinke dosis live entertainment niet. DJ Sven draait live die echt lekkere Dance Classics. Verrassende dansacts en andere tropische verrassingen laten we over aan de dansers en danseressen van De Escape. Daarnaast gaan ze, in volledige tropische outfit, graag mee in een fotoshoot met uw en/of uw collega’s. Zo neemt u de tropen vanavond zelfs mee naar huis. Live muziek hoort er uiteraard ook bij en wat een topacts hebben wij vanavond live voor u op het podium…Wat dacht u van “The Foxy Virgin Girls”. “The Angel of Harlem” (voormalig zangeres bij ‘Disco Inferno’ The Trammps!) geeft zelfs internationale allure aan uw personeelsfeest. Muzikale tropische verrassingen zijn er dus ook in overvloed.

Op een zwoele tropische avond met al even zwoele temperaturen, een beetje zweet van het dansen en de partysfeer uit de Cariben hoort natuurlijk goed eten en drinken. Met de tropische gastvrijheid in gedachten stellen wij de Hollandse bar ter beschikking. Hier kunt u tijdens het feest onbeperkt bier, wijn en fris bestellen. Proost! Op een lege maag is het niet optimaal feesten dus we voorzien u tijdens het hele feest van een keur aan borrel- en feesthapjes.

Sfeer, beleving, genieten en een vakantiegevoel. Dat zijn de ingrediënten waarmee wij een tropisch personeelsfeest voor u bouwen waar u nog lang over na zult praten. Om alle herinneringen levendig te houden kunt u alle foto’s van dit Caribische personeelsfeest na afloop gratis downloaden.

Heeft u ook zo’n zin in een personeelsfeest in Caribische sferen terwijl u geniet van een stroom aan tropische verrassingen? Vraag dan snel meer informatie!

Wat is inbegrepen bij uw Caribbean Disco Fever personeelsfeest?

Naast de lekkerste Caribische klanken, de mooiste tropische verrassingen, internationale live-acts en gezelligheid in overvloed is dit personeelsfeest inclusief:

 • Uitnodiging in de stijl van het themafeest
 • Gebruik van een verrassende Utrechtse locatie
 • Disco aankleding door Styling.nl
 • Licht en Geluid
 • Disco Dolls
 • Live muziek
 • Organisatie
 • Eventmanager
 • Eventplanning
 • Onbeperkt bier / wijn / fris
 • Borrel- / feesthapjes
 • Gratis downloaden van genomen foto’s op Fotosite op Maat

 

Op zoek naar andere bedrijfsfeesten of het ‘Caribbean Discofever’ personeelsfeest in een andere stad?

Onze ruime keuze aan bedrijfsfeesten is geschikt voor ieder bedrijfsuitje. Gaat u terug in de tijd met ons Back to the ’70 discofeest? Liever typisch Utrechts aan de zwier? White Sensation nog één keer beleven of gokken op een Las Vegas casinofeest? Bij onze bedrijfsfeesten vindt u altijd een bijzondere en geslaagde match! Natuurlijk kunnen we ook elementen van verschillende feesten combineren om zo uw ideale bedrijfsfeestje te bouwen. Als u contact opneemt bespreken we graag de mogelijkheden binnen uw budget.

Caribbean Disco Fever is maar één van de bruisende personeelsfeesten die we ook organiseren in Amsterdam, Haarlem, Den Bosch en diverse andere steden. Neem contact met ons op en wij helpen u graag!