De Beach Escape – dé strandactiviteit van nu!

Prijs vanaf € 29,50 p.p. excl. BTW

Tijdens de Beach Escape in Utrecht merkt u hoe diep vertrouwen, samenwerken, communicatie en/of creativiteit als kernwaarden van uw organisatie zijn doorgedrongen. Stuit u op het DNA van uw bedrijf of is deze dag een welkome verdieping van het saamhorigheidsgevoel? De Beach Escape legt het antwoord spelenderwijs bloot. Het strand is de Escape Room en onze ervaren spelleiding uw tegenstander waarvan u moet zien te ontsnappen voordat strand, zand en water u te pakken nemen. Heeft u ook zo’n zin in een sportief en uitdagend dagje strand? Neem dan contact met ons op en vraag meer informatie!

Hoe gaat de Beach Escape in zijn werk?

De locatie waar we deze Beach Escape met u kunnen beleven, stemmen we van tevoren af. Populaire locaties zijn Strand Oog in Al, Key West Bech of Down Under. Een inspirerend Beach paviljoen aan de kust van uw keuze is de locatie waar onze ervaren begeleiders op u wachten. Tijdens de koffie of thee introduceren ze zichzelf en het spel waarna ze de Beach Escape uitleggen. Een verhaal waar geen ontsnappen aan is! Zodra zij uitverteld zijn en de koffie op is, verdelen zij u in teams en gaat iedereen naar buiten. We voorzien elk team van een cryptische plattegrond, speciale ‘Beach Escape App’, bijhorende ‘Escape materials’ en een welgemeend maar uitdagend ‘veel succes’ van onze begeleiding. De begeleiding is namelijk uw tegenstander van vandaag.

Het spel…

Uw materialen geven u de aanwijzingen en route die u moet volgen naar de volgende opdracht of vraag. Het doen van de opdracht of oplossen van de vraag levert punten en aanwijzingen op die u verder helpen. Zo vindt u de route naar een Escape from the Sea. Het is, zoals zo vaak niet zo makkelijk als het lijkt. Er kan namelijk maar één team winnen, dus snelheid is geboden. Daarnaast heeft de leiding van vandaag het duistere idee om het tegen de teams op te nemen. Creativiteit, slimheid en een flinke portie vechtlust zijn dus nodig om onze begeleiders te misleiden.

De aanwijzingen leiden bij elkaar tot de enige juiste route naar de vrijheid. U ziet de route pas als u er klaar voor bent. Wellicht al na een uur en drie kwartier, misschien wel na 2 uur of wellicht zelfs nooit. Twee ‘spookteams’ schijnen nog wel eens bij volle maan gesignaleerd te worden als ze dolend op zoek zijn naar de uitweg…

Als gevolg hiervan hebben we ingesteld dat we pas met de prijsuitreiking gaan beginnen als alle teams weer terug zijn. De prijsuitreiking is een mooie gelegenheid om het winnende team in het zonnetje te zetten en te overladen met eeuwige roem en prijzen, maar natuurlijk ook om de competitie weer te vergeten en te lachen om alle anekdotes die tijdens dit spannende maar leuke spel zijn ontstaan.

Heeft u ook zo’n zin om het strand onveilig te maken en te ontsnappen van onze begeleiders? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.

De Beach Escape Utrecht – dé strandactiviteit van nu is inclusief:

Naast een sportieve dag op het strand en een verrijking voor de teambuilding, competitie en veel fun is de Beach Escape inclusief:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Ontvangst met koffie / thee bij een sfeervol strandpaviljoen aan de kust van uw keuze
  • Smartphone en Beach Escape-App
  • Originele strandopdrachten, clues, enz.
  • Professionele spelmaterialen / o.a. metaaldetectors
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
  • Digitaal foto album met actie foto’s van het uitje
  • Teambuilding en gezonde strijd

Zijn er mogelijkheden om de Beach Escape te verrijken of elders te spelen?

Zo’n bijzondere strandlocatie vraagt om bijzondere strandervaringen. Daarom breiden we uw Beach Escape desgewenst graag uit met een lekkere Lunch of gezellige borrel. Ook een barbecue of outdoor cooking, wellicht zelfs in combinatie met een workshop of in spelvorm, zijn verrassende mogelijkheden om nog meer van deze dag en het strand te genieten.

Als u contact met ons opneemt denken we graag mee over één of meer verrassende uitbreidingen binnen uw budget.

De Beach Escape is ook een te gekke ervaring op de stranden bij Amsterdam, Haarlem of Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 29,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 32,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 34,50 p.p. excl. BTW