BE SMART City game!

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

De City game BE SMART is het ideale groepsuitje in Utrecht. Lekker interactief teambuilden en kennis maken met alle verrassingen van de Utrechtse binnenstad. Ondertussen is het natuurlijk wel zaak de teamgeest hoog te houden, want het beste team wacht een mooie beloning! Wie appt er sneller dan zijn of haar schaduw? Welke directeur blijkt digibeet en na hoeveel letters heeft u een tekst-duim? Na deze spannende city game weet u het! Neem nu contact op voor informatie, desgewenst ook via uw Smartphone.

Hoe werkt de BE SMART City game in Utrecht?

De spelleiding staat klaar om u welkom te heten bij een typisch Utrechtse locatie. Na een korte speluitleg en introductie verdelen we uw gezelschap in teams van 5 of 6 personen. Daarna is het aan u. De Smartphone met speciale BE SMART app die elk team bij vertrek gekregen heeft is tegelijkertijd uw routekaart en instructeur. In combinatie met de bijgeleverde plattegrond dagen we u uit zelf de route te vinden door het mooie centrum van Utrecht. Onderweg verrast de App u met bijzondere opdrachten en vragen, waardoor u de stad nog beter leert kennen. Het is immers niet voor niets een City game! Ook kan er ineens een ander team opduiken om de strijd met u aan te gaan. Wordt u uitgedaagd door een ambitieuze achtervolger of probeert het leidende team bij u wat extra punten te scoren? U kunt het zo zien, want de stand is op de App real time te volgen.

Natuurlijk kunt u die kennis ook in uw voordeel gebruiken. Wilt u veel punten scoren? Zoek dan de uitdaging tegen een ander team op. Speelt u liever op safe als u aan kop staat? Vermijd dan de andere teams. Als u als eerst bij de eindbestemming aankomt en de App bevestigt dat u alle opdrachten heeft vervuld bent u de terechte winnaar van deze BE SMART City game en kunt rustig nagenieten van de overwinning tot alle teams binnen zijn.

De prijsuitreiking met terechte lof voor het beste team, uiteraard onder het genot van een drankje, is de afsluiting van deze interactieve City Game.

Kunt u de BE SMART City game ook op maat maken?

Onze hypermoderne app kan alle formaten gegevens aan. Het is dan ook een ideale toepassing om uw eigen filmpjes, muziek, vragen of opdrachten in het spel te verwerken. Gaat u liever langs een bepaalde hotspot of een voor uw bedrijf belangrijke plek? Geen probleem, ook uw route maken we graag op maat. Zo bieden we u de gelegenheid om de City Game helemaal op uw wensen af te stemmen! Zelfs een themagame is op die manier mogelijk. Laat u de inhoud liever aan ons over? Ook geen probleem, want onze software en database zijn haast onuitputtelijk in het verzinnen van breinbrekende vragen en hilarische opdrachten.

Heeft u ook al zin om u tijdens dit groepsuitje mobiel te profileren? Neem dan contact met ons op!

Wat is inbegrepen bij de BE SMART – Smartphone city game in Utrecht?

Naast teambuilding, competitie, een kennismaking met de binnenstad van Utrecht en vooral veel plezier is de BE SMART -Smartphone City game inclusief:

  • Gebruik van de locatie
  • Professionele begeleiding
  • Een snack voor onderweg
  • Smartphones per team met speciale BE SMART App (door ons aangeleverd)
  • Één consumptie per persoon
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team

Is het ook mogelijk de city game uit te breiden?

Op verzoek kunnen we de city game uitbreiden met tal van verrassingen. Zo is bijvoorbeeld een stop voor een lekkere borrel of smakelijke lunch in te passen. Ook een typisch Utrechts typetje dat uw teams een opdracht laat uitvoeren is altijd een bijzondere ontmoeting. Ook de Utrechtse grachten kunnen we gerust bij het spel betrekken door de teams zelf te laten varen tijdens hun BE SMART speurtocht.

Als u contact met ons opneemt denken we graag mee over een of meer uitbreidingen die binnen uw budget passen.

Kunt u de BE SMART city game combineren met andere activiteiten?

Dit spel verbetert de teamgeest en biedt genoeg aanknopingspunten om eens lekker na te praten. Wat is een mooiere gelegenheid dan een lekkere lunch, heerlijk diner of gezellig buffet? De Utrechtse binnenstad barst van de culinaire geheimen die wij allemaal kennen, dus we denken graag met u mee om deze City Game uit te breiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. Bel of mail; we vertellen u graag meer.

De BE SMART city game is ook ideaal om Amsterdam, Haarlem of Den Bosch te verkennen.


Pers.Prijs
> 50€ 24.50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 27.50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.