De barbecueboot van Utrecht! Komt u happen, tappen en genieten?

Prijs op aanvraag

De barbecueboot is het bedrijfsuitje waarbij de teambuilding vooral bestaat uit genieten van veel moois en lekkers. U hoeft niet helemaal af te wachten, want u mag aan boord uw eigen diner barbecueën. De andere ingrediënten van dit heerlijke bedrijfsuitje zijn onbeperkt genieten van onze Hollandse bar (bier, wijn en fris) en de bemanning die u bedient zoals u dat verdient! Het fenomenale uitzicht over de Utrechtse grachten en de levendigheid die er altijd op het water heerst krijgt u er uiteraard ook bij. Mocht het regenen, geen probleem. Uw boot beschikt namelijk over een overkapping die het zicht niet belemmerd en nog steeds het gevoel van ‘buiten’ behoudt. Krijgt u al trek in dit bedrijfsuitje om in te bijten? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Hoe gaat een bedrijfsuitje met de barbecueboot in zijn werk?

Als uw gezelschap aan komt lopen ziet u de boot al liggen. U vaart vandaag op een karakteristieke open boot met een overkapping aan boord om de regen geen spelbreker te laten zijn. Uiteraard is er ook een WC aan boord en een buitenverwarming om het u zo behaaglijk mogelijk te maken. De kapitein staat klaar om u, samen met zijn bemanning, welkom te heten. Op de achtergrond klinkt het zachte geklingel van glaswerk. Geen zorgen, dat is de Hollandse bar die voor u open gaat. Terwijl u een lekker plekje zoekt komt onze bediening weer voorbij om het eerste rondje te noteren. Belieft u een lekker koud biertje of roseetje of houdt u het even bij een frisje? Het kan allemaal en wisselen mag, want de Hollandse bar blijft de hele rondvaart tot uw beschikking.

Na een toost op een geslaagde Utrechtse vaart ruikt u de kooltjes die in gereedheid worden gebracht voor de enige inspanning die, naast genieten, van u verwacht wordt. U bent bijna klaar om uw eigen diner te barbecueën. Spannend en gezellig. Dit is tevens de enige keuze die we vandaag van u verwachten. Wat gaat er het eerst op de barbecue? Een heerlijk stukje ossenhaas, varkenshaas, malse kipfilet, varkensfiletlapjes of toch een heerlijk portie spareribs?

Ook voor de vegetariërs hebben we een verrassend ruime keuze aan barbecuespecialiteiten. Om het heerlijke vlees of de vegetarische verwennerij te begeleiden kunt u kiezen uit een heerlijke garnituur zoals stokbrood met kruidenboter, verschillende sauzen en een uitgebreide salade. Smakelijk eten is in dit geval geen wens maar een belofte!

Al met al is het niet voor te stellen dat 2 uur zo snel voorbij kan gaan, maar goed, ‘time flies when you’re having fun!’ Als de kade in zicht is kunt u zich opmaken voor de rest van de avond. Sluit u de dag voldaan af of wacht er nog een gezellig avondprogramma?

Heeft u al zin in een smaakvolle vaart door de Utrechtse grachten waarbij u uw eigen vlees mag keuren? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wat heeft de Barbecueboot in Utrecht te bieden?

Naast veel gezelligheid, letterlijk een smaakvol uitje en een beetje teambuilding omdat u zelf uw barbecue mag bereiden is het bedrijfsuitje barbecueboot standaard inclusief:

  • Twee uur boothuur
  • Schipper
  • Bediening
  • Alle ingrediënten voor een, ook voor vegetariërs, heerlijke barbecue
  • Onbeperkte drankjes aan boord van de Hollandse bar (bier, fris, wijn)

Zijn er nog meer mogelijkheden om ons bedrijfsuitje met de barbecueboot naar wens in te delen?

Natuurlijk. Tijdens de rondvaart kunt u zelf uw gerechten barbecueën. Mocht u dit liever uitbesteden, dan halen we graag één van onze chefs de barbecue aan boord om ervoor te zorgen dat uw favoriete gerechten precies goed gebarbecued worden. Een andere leuke suggestie is om aan boord levende muziek te laten spelen. Van aria tot Hollandse meezinger, wij organiseren het graag.

Heeft u het liever wat cultureler en wat meer historisch getint? Onze gids vaart graag mee om u alle bijzonderheden op en rond het water mee te nemen. Ook een keuze-onderwerp dat met Utrecht samenhangt is uiteraard mogelijk. Wilt u gewoon lekker wat langer genieten? Een verlenging van de vaartijd is altijd bespreekbaar.

Onze barbecueboot is altijd flexibel en past zich graag aan naar uw schema. Zo kunnen we u dicht bij de afsluitende locatie van uw dagprogramma ophalen op uw gewenste tijd, de barbecueboot inzetten voor een even smakelijke als unieke barbecuelunch of laten afmeren bij de startlocatie van uw bruisende avondprogramma. Desgewenst organiseren wij graag een avondprogramma zoals een opzwepende Discoparty met live DJ.

We gaan er vast van uit dat u een aantal suggesties bedenkt die niet in dit rijtje staan. Dat is geen probleem, als u contact met ons opneemt en uw wensen bespreekt gaan we graag de uitdaging aan om ze mogelijk te maken!

Is de barbecueboot te combineren met andere activiteiten of te boeken in andere steden?

De barbecueboot leent zich prima voor een verrassende combinatie. Wat dacht u van de inzet als verrassende afsluiter na een sportief uitje of een hypermoderne smartphone teamgame?

Uiteraard kunt u de barbecueboot ook boeken voor een bedrijfsuitje door de grachten van Amsterdam, Haarlem of Den Bosch. Kortom, de mogelijkheden zijn haast eindeloos. Als u contact opneemt, maken we op basis van uw wensen en verwachtingen graag een voorstel.