Back to the 90s Nostalgia Dinerspel Utrecht I UtrechtseUitjes.nl

Prijs op aanvraag

Een dinerspel in Utrecht dat u zo mee terug neemt. Wat deed u in de jaren 90? Was u een van de vele zwijmelende scholieren die meeleefden met Beverly Hills 90210 of zat u liever op uw kamer met uw eigen Nintendo? Het lijkt gisteren, maar is al weer langer geleden dan u dacht. Vanavond gaat u back to the 90s. Onze gezellige quiz registreert precies wat u nog weet van de negentiger jaren. Door de sprankelende ogen en welgemeende ‘oh jaa’s’ weten we dat er weer veel mooie herinneringen terug komen. Tussen de quiz servereert de bediening een heerlijk driegangendiner waar niets ouds aan is! Wilt u ook het typische gevoel van back to the 90s combineren met een eigentijds en vers diner tijdens uw bedrijfsuitje? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat houdt het back to the 90s Nostalgia Dinerspel in?

Utrecht is vandaag het decor voor uw tijdreis naar de negentiger jaren. Velen beseffen het niet, maar dat is zo twintig, bijna 30 jaar terug. Wellicht zitten er wel collega’s in uw team die na die tijd geboren zijn. Uiteraard houdt de spelleider hier rekening mee als hij, nadat hij u heeft welkom geheten, de teams indeelt. Per team is een gezellig tafeltje gedekt. Met een drankje en een heerlijk voorgerecht wordt de sfeer al snel losser. Dit is het moment waarop onze quizmaster heeft gewacht om u mee te nemen, back to the 90s! In quizvorm gaat hij op onderzoek uit wat uw team nog weet van het nineties nieuws-, muziek- én televisie. Een spannende ronde met leuke opdrachten en vragen over vergeten feitjes uit de 90s volgt. Als de winnaar van deze ronde bekend is reizen we weer door de tijd terug naar het hier en nu.

De keukenbrigade heeft namelijk inmiddels een heerlijk hoofdgerecht voor u gemaakt dat de bediening komt serveren. De geur doet u watertanden, dus het is tijd voor lekker eten, genieten van goede gesprekken en het ophalen van de vele 90s herinneringen die door dit spel ongetwijfeld weer boven komen. Als de herinneringen over tafel vliegen bent u klaar voor de tijdreis. Weer back to the 90s om de gezellige en spannende quiz te vervolgen. U bent direct weer bezeten door die heerlijke, vrolijke 90’s vibe die dit decennium kenmerkt.

lala-lala-la-lala, vergeet u uw tandenborstel niet?

In de tweede ronde komt het erop aan om uw voorsprong te behouden of de achterstand zo snel mogelijk in te halen. Na deze ronde is het namelijk tijd om de winnaars te bepalen. Hoe lang deze ronde duurt is voor iedereen spannend, want u speelt door tot het dessert geserveerd wordt. Zaak om zo snel mogelijk uw punten veilig te stellen. Wanneer het dessert eenmaal geserveerd is bent u alweer in het nu en daar blijft u ook. Geniet lekker van de zoetigheid en haal nog wat heerlijke herinneringen op terwijl de jury aan het rekenen, wikken en wegen is. Welk team heeft deze funquiz gewonnen?

Dat vertelt de presentator zodra u uw dessert heeft genuttigd. Hij zet het winnende team in het zonnetje en bedeelt hen de titel “De Ultieme 90s Kenners” toe. Uiteraard mag een passende prijs niet ontbreken. Met deze overwinningsroes eindigt er alweer een mooi dinerspel. Gaat u naar huis of wacht u nog een bruisend avondprogramma?

Heeft u ook heimwee naar Tamagotchi of toch meer naar de gedachten bij die poster van Baywatch boven uw bed? Neem dan contact op en boek uw bedrijfsuitje!

Wat is inbegrepen bij het back to the 90s Nostalgia Dinerspel?

Naast een avond verrassende vragen in de funquiz, dierbare herinneringen, leuke anekdotes, doldwaze spelletjes en vooral veel lol is het back to the 90s dinerspel inclusief:

  • Op maat gemaakte uitnodigingen
  • Enthousiaste professionele entertainer
  • Heerlijk driegangendiner
  • Spelmaterialen en nineties attributen
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

Bestaat er ook een ‘back to the 90s Nostalgia’ lunchspel?

Wij bieden ook de mogelijkheid om het dinerspel ‘back to the 90s Nostalgia’ om te vormen tot een spannend lunchspel. Als u contact met ons opneemt, bespreken we graag hoe u uw plek aan de lunchtafel van de jaren negentig kunt reserveren.

Kunt u het back to the 90s Nostalgia Dinerspel combineren met andere activiteiten?

Het back to the 90 Nostalgia dinerspel is uiteraard op het diner geprogrammeerd, terwijl Utrecht de hele dag gezellig is. Daarom valt dit spel prima te combineren met een leuk middagprogramma, zoals een spannend stadsspel of een mooie vaartocht. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het dinerspel van de nineties kunt u ook als groepsuitje spelen in Amsterdam, Haarlem en Den Bosch.