De meest populaire en unieke manier om Utrecht te ontdekken, is vanaf de Utrechtse grachten. Een gezellige borrelboot, een barbecue op uw eigen salonboot en teamgame op sloepjes dwars door Utrecht. Bekijk onze vele uitjes op het water en vraag naar alle mogelijkheden op maat!

The Utrecht Canal Escape

Utrecht staat bekend om haar mooie grachten en bruggen. Prachtig om te zien, maar het gevaar om hopeloos verdwaald te raken ligt altijd op de loer... Vandaag is het uw taak om samen met uw team te ontsnappen.

Grachten SloepenRace – zelf varen!

Vandaag wordt er niet rustig gedobberd, maar barst er een moderne zeeslag los met en vooral ook tegen uw collega's op andere sloepjes! Bewapend met smartphone varen de teams zelfstandig door de Utrechtse grachten en strijden op het water tegen…

Borrelboot door de grachten van Utrecht

Gezellig borrelen en varen door de authentieke grachten van Utrecht. U maakt een heerlijke tocht met mooie verhalen van de schipper. De stad ziet er nog mooier uit vanaf het water!

Floating Dinner

Dit avondarrangement in Utrecht biedt u de kans om met de boot op unieke wijze de stad en de leukste restaurantjes te leren kennen. Varen van gerecht naar gerecht met aan boord een gids.

Barbecueboot Utrecht

Dit arrangement in Utrecht met een barbecue en een borreltje zorgt voor zeer gezellige, informele uurtjes op onze sfeervolle open boot! Is er een mooiere manier om de Utrechtse grachten en de historische singels van dichtbij te ervaren dan met…