Bent u op zoek naar typisch Utrechtse uitjes en arrangementen? De Utrechtse gezelligheid, of juist meer de historie van Utrecht. We hebben ze voor u op een rijtje gezet. Neem contact op met onze enthousiaste Utrecht-kenners en we bespreken samen uw ideale uitje.

Fort Escape Utrecht – Voor grote groepen

Maar liefst drie mysterieuze afgesloten ruimtes, afgewisseld met uitdagende en actieve buitenopdrachten op het Fort. De verschillende teams worden uitgerust met een moderne smartphone om de juiste route dwars door, onder en over het historisch Fort te ontdekken.

Walking Dinner

Een actieve mix van culinaire geneugten en culturele lessen. Altijd gezellig om lekker een frisse neus buiten te halen en te weten: er komt weer een heerlijk gerecht aan! Wat is de volgende culinaire verrassing en hoe komen we daar…

Escape dinner Room – Nieuw speldiner

Een tafel-dinerspel vol raadsels, clues, krakende hersens en noodzakelijk teamwork. Iedereen kan meedoen, want het komt gelukkig niet alleen aan op denkwerk. Uiteindelijk gaat het om de meeste punten. Doorloopt uw team de drie gangen van dit speldiner het slimst?

Fort Escape Diner – Winterspecial

Een combinatie van Escape-opdrachten aan tafel en een aantal opdrachten in twee fantastische Escape Rooms op het Fort. Onder het schijnsel van olielampjes moet u wel op tijd uit de Escape Rooms ontsnappen, om door te gaan naar het buffet/BBQ.

Fort Escape Diner – Deluxe

Een spannend dinerspel met Escape-opdrachten aan tafel en een aantal opdrachten in twee fantastische Escape Rooms op het Fort. Hopelijk ontsnapt u op tijd uit de Escape Rooms, om door te gaan met de volgende gang van het diner.

Borrelboot door de grachten van Utrecht

Gezellig borrelen en varen door de authentieke grachten van Utrecht. U maakt een heerlijke tocht met mooie verhalen van de schipper. De stad ziet er nog mooier uit vanaf het water!

Kroegen(puzzel)tocht 2.0 – Utrecht

Als u Utrecht toch op een iets informelere manier wil leren kennen is dit het arrangement voor u: De kroegenpuzzeltocht! In teamverband zwerft u door middel van een fotoboekje door Utrecht op zoek naar de leukste kroegjes die deze Domstad…

Dom Klote Rondje

In uw team komt het aan op concentratie, behendigheid, mentale spierkracht en teambuilding. Het team dat in het minst aantal worpen de tocht volbrengt is de winnaar en ontvangt de Gouden Kloot! Al met al...... Een echt Dom Klote Rondje!