Bent u op zoek naar typisch Utrechtse uitjes en arrangementen? De Utrechtse gezelligheid, of juist meer de historie van Utrecht. We hebben ze voor u op een rijtje gezet. Neem contact op met onze enthousiaste Utrecht-kenners en we bespreken samen uw ideale uitje.

borrelboot_amsterdam_feat1

Borrelboot door de grachten van Utrecht

Gezellig borrelen en varen door de authentieke grachten van Utrecht. U maakt een heerlijke tocht met mooie verhalen van de schipper. De stad ziet er nog mooier uit vanaf het water!
fortvechten_feat3

Fort Escape Utrecht – Voor grote groepen

De rage van dit moment: Escape Room. Maar wij gaan over de top met: Fort Escape in het historische Fort bij Vechten in Utrecht. Maar liefst 3 Mysterieuze afgesloten ruimtes, afgewisseld met uitdagende en actieve buitenopdrachten op het fort.
escapedinnerroom-feat

Escape dinner Room – Nieuw speldiner

Een tafel-dinerspel vol raadsels, clues, krakende hersens en noodzakelijk teamwork. Iedereen kan meedoen, want het komt gelukkig niet alleen aan op denkwerk. Uiteindelijk gaat het om de meeste punten. Doorloopt uw team de drie gangen van dit speldiner het slimst?
walkingdinner_feat

Walking Dinner Utrecht

Dit Walking Dinner biedt u de kans om op unieke wijze de stad en de leuke restaurantjes te leren kennen. De gids neemt u mee de stad in en vertelt u alles. Tijdens de wandeling neemt u in drie restaurants…
Kroegenpuzzeltocht_feat

Kroegen(puzzel)tocht 2.0 – Utrecht

Als u Utrecht toch op een iets informelere manier wil leren kennen is dit het arrangement voor u: De kroegenpuzzeltocht! In teamverband zwerft u door middel van een fotoboekje door Utrecht op zoek naar de leukste kroegjes die deze Domstad…
klootschieten_utrecht_feat

Dom Klote Rondje

In uw team komt het aan op concentratie, behendigheid, mentale spierkracht en teambuilding. Het team dat in het minst aantal worpen de tocht volbrengt is de winnaar en ontvangt de Gouden Kloot! Al met al...... Een echt Dom Klote Rondje!
escapecity3_amsterdam_feat

Escape City Stadsspel – Borrel – Diner Utrecht

Speel Escape City in Utrecht. Speciaal voor groepen groter dan 20 personen. Strijdend in teams is er maar één weg naar 'buiten'. Na dit teamuitje is de welverdiende borrel en een heerlijk diner een must!
geheimenvan_amsterdam_feat

Geheimen van Utrecht

Kris Kras door Utrecht liggen de antwoorden verscholen op de meest originele vragen die u in een speurprogramma zult tegen komen. Een krankzinnig stadsspel waarin Utrecht al haar geheimen bloot geeft. Onze hoofdstad zal nooit meer hetzelfde zijn!