Op zoek naar een uitdagend stadsspel in Utrecht? Ontdek de bijzondere plekjes van Utrecht tijdens een citygame vol teambuilding en competitie. Boek onze unieke stadsspellen en citygames en beleef Utrecht met collega’s en vrienden.

fortvechten_feat3

Fort Escape Utrecht – Voor grote groepen

Een over de top Escape Room: Fort Escape! In het historische Fort bij Vechten in Utrecht. Maar liefst drie mysterieuze afgesloten ruimtes, afgewisseld met uitdagende en actieve buitenopdrachten rond, in en op het historische Fort.
findmisterxmas1_feat

Kerstuitje: Find Mister X-mas Utrecht

De handlanger van de ontvoerders loert tijdens de vele ludieke opdrachten en vragen mee. Wie vertrouw je en wie durf je opdrachten uit te laten voeren namens jullie team? Ben je in staat om de handlanger te ontmaskeren en Mister…
wieisdemol1_amsterdam_feat

Wie is de Mol? – the game

Speel het enige, echte "Wie is de Mol" spel nu zelf in Utrecht! Een volledig nieuwe 2.0 productie van mediabedrijf IDTV ism Uitjesbureau. Met waanzinnige films, bekende acteurs, Wie is de Mol tunes, jokers, vrijstellingen en de individuele test aan…
sloepenrace_utrecht_feat

Grachten SloepenRace – zelf varen!

Vandaag wordt er niet rustig gedobberd, maar barst er een moderne zeeslag los met en vooral ook tegen uw collega's op andere sloepjes! Bewapend met smartphone varen de teams zelfstandig door de Utrechtse grachten en strijden op het water tegen…
pubquiz_feat4

Pubquiz in Utrecht

Bij onze PubQuiz is iedere ronde steeds anders! Schitter in de Muziek-Ronde, BNer-Ronde, Algemene-Kennis-Ronde, Wist-U-Dat?-Ronde en nog veel meer. Met onze heerlijke en beetje gekke presentator beleven jullie een meer dan gezellige quiz.
Penoze_feat

Utrechtse Penoze – Interactief Stadsspel!

De narcotica onderwereld: het blijft angstaanjagend en tegelijk ook heel fascinerend. Het gevaar ligt altijd op de loer! Elk team wordt voor de zekerheid daarom ook uitgerust met een smartphone waarop onze exclusieve ‘Penoze App’ staat.
ontdekdemolstadsspel1_algemeen_feat

Ontdek de Mol Stadsspel?!

Opdrachten, uitdagingen, spellen, hersenkrakers …… Een strijd waarbij u als team, onder stress, leert samen te werken. Maar kan dit als er een valse Mol in uw team aanwezig is? De Mollen weten exact welke opdrachten u gaat uitvoeren en…
Win voor de voedselbank_Den Haag_feat

Win! Voor de Voedselbank Stadsspel

Altijd al eens iets goeds willen doen voor uw samenleving? Vandaag krijgt u de kans hiervoor tijdens dit maatschappelijk verantwoorde bedrijfsuitje in Utrecht!
besmart_amsterdam_feat

BE SMART – Teambuilding City Game!

Een ware teamuitdaging, dat is wat u te wachten staat. Een Citygame met vragen en opdrachten 'op maat'. Ontwikkel samen met UtrechtseUitjes uw eigen Smartphone Citygame. Herkenning of juist een bepaald thema staan centraal.