Sportieve activiteiten in Utrecht. Zowel in de stad als in de provincie Utrecht. In de parken, receatiegebieden en op de mooie strandjes in en om Utrecht. Op en top teambuilding met een sportief randje. Van actief tot spectaculair. Aan te passen naar iedere groepssamenstelling. Alles onder professionele begeleiding.

Expeditie Robinson

Het ultieme overlevingsspel op het strand! Teambuilding en overlevingsdrang zijn hier de belangrijkste elementen. Diverse proeven op het strand zult u moeten doorstaan. Er kan altijd wel iemand uitblinken op een van de verschillende strandonderdelen. De goede Crusoe’s zult u…

Zeskamp in Utrecht!

Een spectaculaire activiteit, waarbij de sportiviteit onder de deelnemers getest wordt. De teams komen op alle onderdelen in actie, maar krijgen steeds met andere tegenstanders te maken. De perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje of teambuilding.

Outdoor Shooting Games Fort Vechten

We schieten door de eeuwen heen op Fort bij Vechten! Een arrangement waarbij u kennismaakt met de verschillende schietvormen door de eeuwen heen. Dit arrangement brengt u teamwork, fun en competitie.

Sportdag voor bedrijven, scholen en groepen

"Sportdag… Nee toch? Dan moet je zeker veel te actief zijn en met te fanatieke sporters." Niets is minder waar. Iedereen neemt juist deel aan ontspannen en originele activiteiten, die voor iedereen prima te doen zijn. UtrechtseUitjes.nl zorgt voor de…