Interactie en teambuilding staan centraal bij onze Smartphone Teamgames hartje Utrecht. Directe actie en reactie via mobiele telefoon en tablet via een speciale Utrecht App. Ontdek de nieuwste Smartphone Teamgames

Fort Escape Utrecht – Voor grote groepen

Maar liefst drie mysterieuze afgesloten ruimtes, afgewisseld met uitdagende en actieve buitenopdrachten op het Fort. De verschillende teams worden uitgerust met een moderne smartphone om de juiste route dwars door, onder en over het historisch Fort te ontdekken.

The Utrecht Canal Escape

Utrecht staat bekend om haar mooie grachten en bruggen. Prachtig om te zien, maar het gevaar om hopeloos verdwaald te raken ligt altijd op de loer... Vandaag is het uw taak om samen met uw team te ontsnappen.

De Beach Escape – dé strandactiviteit van 2017

De rage van het moment: de Escape Room, nu ook vertaald naar de Beach Escape en beschikbaar op een aantal van de mooiste stranden en stadsstrandjes van Nederland. UtrechtseUitjes.nl vertaalt de Escape ervaring naar een nieuwe dimensie.

Zoo Escape Game – Dierenpark Amersfoort

Centraal in Nederland en dus ideaal voor bedrijven met meerdere vestigingen door heel Nederland. Dierenpark Amersfoort biedt meer dan alleen een mooie ligging. Dit prachtige dierenpark is verdeeld in verschillende thema's, waaronder de Savanne en een DinoPark.