Tijd om te genieten van de teamuitjes in Utrecht in de zomer! De zon straalt weer volp[ en dat betekent dat onze buitenactiviteiten in de zomer weer erg populair zijn. Ontdek Utrecht op het water, dwars door de stad en vanaf de gezellige terrasjes. Beleef onze stadsspellen in Utrecht vol teambuilding en ontdek de leuke, soms spannende geheimen van Utrecht. Fun, teambuilding, ‘op maat’ en waar nodig met een zakelijk karakter. Wij zijn er klaar voor!
Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze Utrecht-specialisten.  *030-208 10 58

Fort Escape Utrecht – Voor grote groepen

Maar liefst drie mysterieuze afgesloten ruimtes, afgewisseld met uitdagende en actieve buitenopdrachten op het Fort. De verschillende teams worden uitgerust met een moderne smartphone om de juiste route dwars door, onder en over het historisch Fort te ontdekken.

Grachten SloepenRace – zelf varen!

Vandaag wordt er niet rustig gedobberd, maar barst er een moderne zeeslag los met en vooral ook tegen uw collega's op andere sloepjes! Bewapend met smartphone varen de teams zelfstandig door de Utrechtse grachten en strijden op het water tegen…

De Beach Escape – dé strandactiviteit van 2017

De rage van het moment: de Escape Room, nu ook vertaald naar de Beach Escape en beschikbaar op een aantal van de mooiste stranden en stadsstrandjes van Nederland. UtrechtseUitjes.nl vertaalt de Escape ervaring naar een nieuwe dimensie.

Zoo Escape Game – Dierenpark Amersfoort

Centraal in Nederland en dus ideaal voor bedrijven met meerdere vestigingen door heel Nederland. Dierenpark Amersfoort biedt meer dan alleen een mooie ligging. Dit prachtige dierenpark is verdeeld in verschillende thema's, waaronder de Savanne en een DinoPark.