Voor dag- en avondarrangementen (op maat) in Utrecht bent u bij UtrechtseUitjes.nl aan het juiste adres. Stel samen met onze professionele collega’s uit Utrecht en omgeving uw ideale uitje in Utrecht samen in de herfst- en wintermaanden.

escapedinnerroom-feat

Escape dinner Room – Nieuw speldiner

Een tafel-dinerspel vol raadsels, clues, krakende hersens en noodzakelijk teamwork. Iedereen kan meedoen, want het komt gelukkig niet alleen aan op denkwerk. Uiteindelijk gaat het om de meeste punten. Doorloopt uw team de drie gangen van dit speldiner het slimst?
fortescapedinnerluxe1_feat

Fort Escape Diner – Deluxe

Bereidt u voor op een uniek avondarrangement op het historische Fort bij vechten, waar u uit meerdere Escape Rooms moet ontsnappen om de volgende gang van het diner te kunnen halen... Is uw team slim genoeg om deze lastige taak…
walkingdinnerallaroundtheworld_feat

Walking Dinner around the world

Genieten van de verschillende smaken uit de wereld gecombineerd in één avond? “Walking Dinner - Around the World” biedt u de mogelijkheid!
zakelijknaarvermakelijk_feat

Van zakelijk naar vermakelijk in hartje Utrecht

Een dag in Utrecht waarbij op een originele manier een brug wordt geslagen tussen een zakelijk ochtendprogramma en unieke teambuilding! Een smartphone game waarbij wij onze ervaring op het gebied van creatieve teambuilding opdrachten combineren met vragen en opdrachten over…
outdoorcooking_feat

Outdoor Cooking – Koken op houtvuur

Het kookavontuur dat door uw teamwork tot stand komt. Heerlijk genieten van het buiten zijn en fantastisch eten, ervaar Outdoor Cooking bij een prachtig Fort bij Vechten in Utrecht!
spoorwegmuseum_utrecht_feat

Spoorwegmuseum, rondvaart en stadsbarbecue

Ontdek Utrecht op een ontspannen, gezellige cultuur rijke manier. Reken op een compleet verzorgd programma voor uw gezelschap waarbij u Utrecht op een bijzondere manier leert kennen!
borrelboot6_amsterdam_feat

Borrelboot en Magical Cabaret Diner

Uw avondarrangement in Utrecht begint rond borreltijd op onze gezellige borrelboot. Een bijzondere avond vol magie en comedy. De magical cabaret dinershow is één van de uniekste dinershows van ons land. Verwacht een onvergetelijke avond.