Voor dag- en avondarrangementen (op maat) in Utrecht bent u bij UtrechtseUitjes.nl aan het juiste adres. Stel samen met onze professionele collega’s uit Utrecht en omgeving uw ideale uitje in Utrecht samen

walkingdinnerallaroundtheworld_feat

Walking Dinner around the world

Genieten van de verschillende smaken uit de wereld gecombineerd in één avond? “Walking Dinner - Around the World” biedt u de mogelijkheid!
zakelijknaarvermakelijk_feat

Van zakelijk naar vermakelijk in hartje Utrecht

Een dag in Utrecht waarbij op een originele manier een brug wordt geslagen tussen een zakelijk ochtendprogramma en unieke teambuilding! Een smartphone game waarbij wij onze ervaring op het gebied van creatieve teambuilding opdrachten combineren met vragen en opdrachten over…
outdoorcooking_feat

Outdoor Cooking – Koken op houtvuur

Het kookavontuur dat door uw teamwork tot stand komt. Heerlijk genieten van het buiten zijn en fantastisch eten, ervaar Outdoor Cooking bij een prachtig Fort bij Vechten in Utrecht!
spoorwegmuseum_utrecht_feat

Spoorwegmuseum, rondvaart en stadsbarbecue

Ontdek Utrecht op een ontspannen, gezellige cultuur rijke manier. Reken op een compleet verzorgd programma voor uw gezelschap waarbij u Utrecht op een bijzondere manier leert kennen!
borrelboot6_amsterdam_feat

Borrelboot en Magical Cabaret Diner

Uw avondarrangement in Utrecht begint rond borreltijd op onze gezellige borrelboot. Een bijzondere avond vol magie en comedy. De magical cabaret dinershow is één van de uniekste dinershows van ons land. Verwacht een onvergetelijke avond.
mvo_feat

MVO UITJE! – Een goed doel voor een goed gevoel!

Tijdens dit uitje gaat u zich inzetten voor een zorgboerderij. Een zorgboerderij is vaak een boerenbedrijf dat (naast de landbouw en/of veeteelt) mensen met een beperking een zinvolle dagbesteding biedt.
ondekdemollnchspel_feat1

Ontdek de Mol Dinerspel

Wie is er nog te vertrouwen? De meest betrouwbare personen zijn stuk voor stuk verdacht. Het is niet te voorspellen, of kunt u dat wel? U bent alleen zeker van uw eigen rol vanavond… bent u de Mol?!