Origineel Utrecht – “Bij ons kunt U-terecht”

Prijs € op aanvraag

Niets moet, en alles mag! Wilt u graag een origineel en volledig verzorgd programma in Utrecht, maar weet u ook niet goed waar u moet beginnen en wat leuk is voor uw groep? Laat ons u dan adviseren!

Als evenementenbureau geven wij niet alleen een creatief concept, maar verzorgen wij juist totaalprogramma’s met aandacht tot in alle details! Graag geven wij u een voorbeeld om aan te geven wat wij hiermee bedoelen.

Voorbeeld dagarrangement:

Een sfeervol ontvangst met koffie/thee is een goed begin van uw dag! Wij heten u welkom in een van de prachtige horeca locaties die past bij uw groep.

De ochtend leent zich goed voor een cultureel thema, waar u in Utrecht absoluut de Domtoren in overweging moet nemen. Meer informatie over het beklimmen van de Dom vindt u hier. Onze gidsen vertellen vol passie over Utrecht en de toren waarbij een prachtig uitzicht over de stad op de top van de dom de spreekwoordelijk kers op de taart is.

Na de wandeling nemen onze gidsen u mee via een mooie route naar een nieuwe authentieke lunchlocatie. Een passend lunchmenu bespreken we graag samen met u en stellen we af op uw wensen!

Op dreef met de culturele tour? Een rondleiding zwerven langs de werven is dan echt iets voor u. Naast de verhalen over de Dom is er ook heel veel te vertellen over de Oudegracht en de vele werven die Utrecht kent.

Bent u toch op zoek naar een meer spectaculaire invulling met meer teambuilding? Denk dan eens aan onze unieke smartphone games door Utrecht, of een gave workshop! Misschien is de interesse in uw groep wel verdeeld en wilt u uw gasten een keuze kunnen geven. Ook dat is mogelijk.

Een verzorgen van een soepel verloop van uw totale dag met een gevarieerd programma is ons vak, dus bel ons voor de mogelijkheden. Wij denken van begin tot eind met u mee en combineren onze professionele organisatie, kennis en expertise van deze prachtige stad aan uw wensen!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.