Canal Bike Run! – Waterfietsen

Prijs vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW

Waterfietsen door de Utrechtse grachten is te gek, maar wij hebben het uitgebreid naar een mooie tocht met vragen over Utrecht en meer. In teams van vier personen neemt uw gezelschap het tegen elkaar op. Het gaat hier zeker niet om snelheid maar om tactiek, slimheid en logisch nadenken. Tijdens deze waterfiets puzzeltocht worden er allerlei vragen gesteld waar u het antwoord op moet geven! Ook kunt u zelf vragen aanleveren.

De tocht laat u dingen zien die u van “bovenaf” nog niet heeft kunnen ontdekken. En als u weer aankomt bij de steiger tegenover het Stadhuis, dan heeft u niet alleen een gezellige grachtenfietstocht achter de rug…u weet opeens ook veel meer over de Domstad Utrecht.

Het is natuurlijk mogelijk om deze gezellige middag in Utrecht te combineren met een heerlijke lunch of diner in één van de restaurantjes waarmee UtrechtseUitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de vrijblijvende mogelijkheden!

Canal Bike Run – Waterfietsen is inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen / opdrachten
  • Waterfietsen
  • Flesje water plus iets lekkers voor onderweg

* Alleen te boeken van maandag t/m vrijdag.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.


Prijs vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter

Je email wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *