UitjesBureau.nl Vebon

Schermworkshop

Schermworkshop

Schermworkshop

Vandaag zal u, onder professionele begeleiding, de basis van het schermen leren. Na deze workshop waant u zich een echte musketier en kunt u zo in Zorro’s voetsporen treden! Dit zal worden afgewisseld met een aantal leuke spelactiviteiten, zodat u de geleerde kennis gelijk in de praktijk kunt brengen! Na de oefeningen in aanvals- en verdedigingstechnieken is het tijd voor een echt duel, samen met uw collega’s/vrienden zult u het duel aangaan!

De Battle!
In een echte “battle” worden ballonnen op de maskers bevestigd, hiermee zal worden gestreden om de groepseer! De groep zal worden opgesplitst in kleinere groepen en iedere groep krijgt een eigen kleur ballon. Elke groep bedenkt een slimme strategie en een unieke “groepsyell” met elkaar. Tijdens deze battle is het de bedoeling dat er zoveel mogelijk ballonnen van de tegenstanders kapot geprikt worden! Hierna zal de ultieme winnaar van de dag bekend worden gemaakt!

Bent u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   2 uur
Gemiddelde score
8.00

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:8
2014-03-27: Lisette schreef over `Schermworkshop` 
Wat een leuke, interactieve workshop! De begeleiding was zeer professioneel en wij hebben een enorm gezellig middag gehad!

Schermworkshop 8.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
6+7=