UitjesBureau.nl Vebon

Cursus Plat Uteregs voor beginners!

Cursus Plat Uteregs voor beginners!

Cursus Plat Uteregs voor beginners!

Deze workshop is ook bekend van Radio M op RTV Utrecht. Luister hier het radio interview terug!

Herman Berkien, Henk Westbroek en Tineke Schouten; het zijn maar een paar voorbeelden van cursisten die met goed gevolg de workshop Plat Utreregs hebben doorlopen.
Al komt u met het meest bekakte Aerdenhoutse accent of de meest zachte ‘gee”binnen..er is geen ontkomen meer aan. Uw woordenschat wordt verrijkt met een cocktail met glâdiôle, dâkhaoze en plôsjies.

Bonnie uit de Volkswijk

De cursusleidster is onze eigen Bonnie uit de volkswijk. Een volks wijfie met een lief ventje die helaas meer in de kroeg zit dan thuis maar volgens Bonnie echt un doadgoeie goazert. Bonnie is een marktkoopvrouw en maakt graag een stiefuurtje voor u vrij.  Ze laat dan haar boel de boel en iedereen kan dan effe lekker de klere krijguh. Want zo is ze. Ze is nie uit de pôppekâs gevalle, en andes dônderstraolt je lekker un eind op waor! 

Zij vertelt u alles wat u moet weten over de historie van het Uteregs, de uitspraak en klank en uiteraard ook de woorden en de uitdrukkingen die u echt móet weten! Onder het genot van een drankje kunt u al het geleerde op elkaar oefenen en geloof ons, dat valt niet mee! Lachen om elkaar mag! En trouwens, al zou het niet “maggen”, u ontkomt er niet aan! Zing met elkaar en lees un eg Uteregs verhaoltsjie, alles in de taal van de Domstad! Sûk lâche waor!

Vraag ook naar onze mogelijkheden op maat voor deze cursus.

Inclusie
- Professionele begeleiding
- Workshop
- Ontvangst (30 minuten)

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   2 uur

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Cursus Plat Uteregs voor beginners! 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
1+12=