Uitjes.nl Vebon

Flirt Workshop Utrecht

Flirt Workshop Utrecht

Flirt Workshop Utrecht

Een hilarisch uitje, niet alleen voor een vrijgezellenfeest, maar zeker voor ook op zakelijk vlak! Met flirten kun je namelijk heel veel bereiken! We leren je het flirten toe te passen in allerlei soorten situaties. En op allerlei manieren. Wat kun je doen met je lichaamshouding, uitstraling en stem. Hoe kun je op een juiste manier complimenteren, slijmen, verleiden, spanning opbouwen, zonder dat je als slijmbal bestempeld wordt.

Voor de vrijgezellenfeesten legt iedereen uit de groep een flirtbelofte af. Deze moet nog diezelfde dag uitgevoerd worden. Jullie bepalen zelf voor een ieder uit de groep wat de flirtopdracht zal zijn. Zelfs nog tijdens de bruiloft zullen jullie napraten over de humorvolle situaties die tijdens het uitvoeren van flirtopdrachten ontstonden.

Bron: Hart van Nederland:
UTRECHT - Utrecht is dé flirtstad van Nederland. Utrechters zoenen vaker met wildvreemden dan bijvoorbeeld Rotterdammers of Hagenaars. Dat blijkt uit een onderzoek van uitgaansagenda NL over uitgaan in Nederland. Heterovrouwen uit Utrecht zoenen graag met elkaar, blijkt ook uit de enquête.

Inclusief:
- Workshop flirten
- Professionele begeleiding

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  € 49,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   2 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
8+12= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Flirt Workshop Utrecht 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.