UitjesBureau.nl Vebon

Utregs avondje aan 't Graggie!

Utregs avondje aan 't Graggie!

Utregs avondje aan 't Graggie!

Nee… bij dit gezellige café geen house muziek, maar een super gezellige mix van deinende toppers en gezellige meezingers van o.a. Utrechts volkszanger nummer 1: Herman Berkien. Van “Utreg me stadsie” tot “de meeste dromen zijn bedrog” komen tussen de biertjes en wijntjes langs.

Na een half uurtje borrelen, vullen overheerlijke salades, warme satétjes met brood, kippenvleugeltjes en en vele andere lekkernijen het zeer gulle buffet. Tot slot natuurlijk een heerlijk fris lekkernijtje.

Buikie vol??!! Nog lang niet van het feesten. Dat begint nu pas echt! Sjaakie start de enige echte Utregse Swingo. Wie ziet de bekend klinkende nummers voorbij komen op de Swingokaart? Hierbij zijn natuurlijk prachtige, soms wat ondeugende prijsjes te winnen, Oehlala! Dan is het de hoogste tijd voor gezellige Live Muziek. We laten uw heupen, na jaren van stramheid, weer onnavolgbaar bewegen. Maar misschien gaat u liever naar Sjaakies legale spellenzolder! Wie durft er een gokje te wagen? Na vier uur eten, spelen, feesten en zingen is het helaas tijd om afscheid te nemen. Sjaakie, zijn vrouw en het barpersoneel staan u met tranen in de ogen uit te zwaaien… dat was weer een mooie avond!

Inclusief:           
- Buffet
- Entertainment
- Professionele begeleiding

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

* Wanneer u met meer dan 45 personen deelneemt aan het arrangement, kan de prijs veranderen in verband met mogelijke locatiehuur.

Prijs details  € 76,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 25 personen
Tijdsduur   4 uur

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Utregs avondje aan 't Graggie! 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
19+11=