UitjesBureau.nl Vebon

Hou van Holland Feest!

Hou van Holland Feest!

Hou van Holland Feest!

Feest met een ferme oranje knipoog

Vanavond draait alles om onze vaderlandse liefde: VIVA HOLLANDIA! Bij binnenkomst staat de Oranjebitter natuurlijk al koel voor u klaar op een Delfts blauw onderzettertje. Verderop staat het schaaltje met warme bitterballen (inclusief de rood witte vlaggetjes) met een likje mosterd ernaast, al naar u te lonken… Welkom in het Hol van de Leeuw!

Wie is het beste team van uw bedrijf en wie toont zijn of haar ongekende en tot vanavond onbekende talenten?? Kies uw geschikte teamcaptain en ga voor de Gouden Loekie! Host Boudewijn Berend (BB) neemt u aan de hand mee in deze gezellige feestavond vol nieuwe en oud Hollandsche Glorie!

Op een groot projectiescherm verschijnen filmfragmenten, muziekvragen en bloopers. Gaat uw team als eerste het goede antwoord geven? En schuilt er een nieuwe Jacques Herb of Frans Bauer in uw team? Want de gouden stemmetjes mogen luidkeels meezingen met onze Nederlandse (karaoke) Toppers! We geven u daarna graag op voor een optreden bij The Voice!

Aan de inwendige mens wordt natuurlijk ook gedacht. Een oer Hollands stamppottenbuffet of misschien wel een heerlijke Indonesische tafel? Of juist een Multi Culti buffet? U mag het zeggen. De klant is bij ons altijd Koning Alexander!

Het pilsje en wijntje (of twee..) een beetje in de man?? DJ Ro draait er lustig op los. Andre Hazes, Blof, Borsato, Gebroeders Ko, Dolly Dots, Meeuwis en LUV’, ze komen allemaal langs! En natuurlijk hebben we ook de nieuwste TOP 40 hits in de platenkoffer!

Dan is daar het moment van de Grote Finale; De Internationale Klompendans. Host BB heeft een geheel eigen kijk op deze dans. Ritme is niet alleen te halen door er mee te stampen maar juist ook als ritme-en dans instrument. Van basisstap tot de handschoen en van de stamper tot het drumtoestel. Het eindresultaat? Een kakofonie van dans, drums en rariteiten. Uw collega’’s gaan helemaal los! Dat hebben we al vele malen mogen beleven!

Hierna gaan nog tot het einde van de avond de voetjes van de vloer en vergeet vooral niet uw favoriete plaatje aan te vragen!

Optioneel de eigen klompen met logo mee naar huis € 32,50 p.p.

Dit themafeest is inclusief:

- Het entertainmentpakket
- Aankleding door Styling.nl
- Organisatiekosten
- Eventmanager
- 4 uur F&B uitkoop

Op ons 'Hou van Holland' uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto's, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! houvanholland-uitjes.nl. Offerte aanvragen en algemene informatie vindt u ook hier:

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 80 personen
Tijdsduur   4 uur

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Hou van Holland Feest! 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
9+18=