UitjesBureau.nl Vebon

Shout it (F)out?!

Shout it (F)out?!

Shout it (F)out?!

Dit is niet zomaar een feest, dit is een feest voor bedrijven met de aller-leukste collega’s van Nederland. Voor jullie geen vermoeiende teambuilding, maar gewoon gezellig borrelen, eten en dansen met een hilarische (foute) noot. Bovendien voor ieder wat wils. Kortom het is tijd voor één groot karaokefeest (mogelijk op elke locatie in Nederland)!

Even weg uit de dagelijkse sleur van de werkvloer en lekker los met elkaar op “Paradise by the dashboard Light” of lekker schuifelen met de directeur op “My heart will go on” van Celine Dion. Op dit bedrijfsfeest hebben jullie de muziekkeuze in eigen hand. Indienen dus die verzoekjes...
Welke collega klimt als eerste het podium op en treedt daar in de voetsporen van Guus Meeuwis of deint mee op Madonna. Uiteraard zijn er prijzen voor het ‘Nachtegaaltje’ en het “Valse Notenkrakertje” van de avond!

Op een lege maag kan natuurlijk geen poliep gezond gaan gloeien. Dus halverwege de avond mogen de hete bitterballen of een genadeloos uitgebreid buffet natuurlijk niet ontbreken.

Even geen verzoekjes? Teveel gezongen en moet de keel even gesmeerd worden? De DJ draait gewoon verder op volle touren jullie bedrijfshitparade TOP 40 en kan er uiteraard volop gedanst worden.

Een interactieve maar bovenal hilarische avond met de collega’s als ultiem vermaak!

Dit themafeest is inclusief:

- Uitnodiging in de stijl van het feest
- Gratis downloaden van genomen foto’s op Fotosite op Maat
- Aankleding van Styling.nl
- Hapjes buffet
- Karaoke materialen
- F&B voor 4 uur
- DJ
- Eventmanager

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 80 personen
Tijdsduur   4 uur

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Shout it (F)out?! 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
9+5=