UitjesBureau.nl Vebon

Request the Best met live band!

Request the Best met live band!

Request the Best met live band!

Nu ook te boeken voor jullie bedrijfsfeest, de meest interactieve en wervelende show helemaal gebaseerd op het dueling pianos concept! Geen vaste programmering, niets van het geijkte, nee dit keer hebben jij en alle collega’s de regie in handen! Dus geen vaste setlijst,  maar wel puur entertainment, razendsnelle vingers en opzwepende ritmes..

Dit feest bestaat uit een spetterende liveshow op, rond en achter de piano. Alles draait om de toetsenvirtuozen met zang en drum die on stage uw publiek rechtstreeks betrekken bij het entertainment. Voor iedereen wat wils.. Uw gasten schrijven op een briefje welk nummer ze willen horen en de muzikanten spelen het Van “Doe Maar” tot “Tina Turner” en van “U2” tot “AC/DC”. Voor deze muzikale toppers is geen enkele hit een geheim. Het speelplezier druipt gewoon van het podium af! En u? U staat volop te zingen en te swingen op de muziek van deze top entertainers!

Uiteraard danst niets zo lekker als op een goed gevulde maag. Dus halverwege de avond mag een overheerlijk uitgebreid buffet natuurlijk niet ontbreken.

Dit spetterende feest staat garant voor veel interactie met alle gasten, gezelligheid en herkenbare hits. Muziek en show zoals het publiek ’t het liefst hoort en ziet. Request the best!

Gratis Extra:
- Spetterende uitnodiging op maat
- Gratis downloaden van genomen foto’s op Fotosite op Maat 
- Aankleding door professionele styliste(n)

Inclusief:
- Het entertainmentpakket
- Aankleding
- Organisatiekosten
- Eventmanager
- 4 uur F&B uitkoop

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 80 personen
Tijdsduur   4 uur

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Request the Best met live band! 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
8+17=