Uitjes.nl Vebon

THN-X! - Winterfeest in Utrecht

THN-X! - Winterfeest in Utrecht

THN-X! - Winterfeest in Utrecht

X-mas op uw eigen locatie!

Kan het wel voor dit budget? Knapperende vuurkorven, wit besneeuwde kerstbomen, gezellige kerstkraampjes, betoverend entertainment en een overheerlijk buffet? Het kan zeker en nu zelfs ook op uw eigen locatie. Op dit kerstfeest staat alles in het teken van lekker bijkletsen, dansen en genieten van een verrassend winters buffet. It’s X-mas time!

En laten we het feest maar gelijk goed laten beginnen. Twee, speciaal voor dit feest, ingevlogen Lapland Ladies begroeten u met een warme welkom. And they are freeeeeezing fabulous! Reken maar dat u bij de eerste teugjes van dit aangeboden welkomstdrankje direct ontdooit.

Het is tijd om eens om u heen te kijken want er is heel wat te zien! U gaat langs de vele gezellige kerstkraampjes om van de winterse heerlijkheden te genieten. Mini kaasfondue, Winterse amuses, Koek en zopie, Staphorster warme worst en het Stamppotten menu. Een waar lekkernijen festival.

Na het buffet is het tijd om alle aangekomen kerstpondjes er snel weer af te dansen. DJ X-master draait op volle toeren alle kersthits en andere heerlijke Dance Classics. En wilt u verzoekjes indienen: geen enkel probleem. Hij draait voor u!

Een gegarandeerde top avond, die uitgebreid kan worden naar ieders budget met glitterende aankleding, verrassende live optredens, workshops of een unieke X-mass Lounge. Alles is mogelijk op deze speciale editie van jullie X-mas bedrijfsfeest.

Wat een heerlijk kerstfeest voor een zalig budget! 

Dit feest is inclusief:

- Aankleding door Styling.nl
- LapLand Ladies
- Licht & Geluid
- Organisatiekosten
- Event Manager

Gratis bij dit feest:

- Spetterende uitnodiging op maat in de stijl van het themafeest
- Gratis downloaden van tijdens het feest genomen foto’s op Fotosite op Maat.

Genoemde prijs geldt bij deelname vanaf minimaal 150 personen en is exclusief F&B.

Prijs details  € 28,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 80 personen
Tijdsduur   4 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
3+9= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

THN-X! - Winterfeest in Utrecht 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.