UitjesBureau.nl Vebon

Ibiza Beats: Strandfeest

Ibiza Beats: Strandfeest

Ibiza Beats: Strandfeest

Waar denkt u aan bij de zomer? Luie loungebanken, onbeperkte cocktails van een heerlijke ShakerBoy, kleine hapjes in de vorm van tapas, de nieuwste cd van “Cafe del Mar” op de achtergrond én de ondergaande zon. Es formidable! Wij denken daar ook graag aan en bieden u hier de kans om de vliegreis over te slaan en de loungy-sfeer van Las Dahlias, hippe clubs, groovy sounds, liefde en geweldige en gedurfde live acts mee te maken. Gaat u mee?

U gaat naar binnen en het live gezongen zwoele jazzy stemgeluid van de oogverblindende Costa Ricaanse loungezangeres Maruja komt u tegemoet. Het voelt alsof u écht op Ibiza bent!

En natuurlijk ontbreken in onze BeachClub “Eivissa” de typische strandverkopers niet. In hun wijde pijpen en flanellen tunieken lopen zij rond om hun unieke producten (zoals leren riemen, zelfgemaakte armbanden, sarons, etc) te venten. Verse cocosmelk uit een kokosnoot, een modieuze henna tattoo of een ontspannende stoelmassage; het wordt u allemaal aangeboden in de relaxte strandstoelen, hangmatten en loungebanken. Ooit zo’n ontspannen avond beleefd?

Bijgekomen en uitgerust? Het is nu wel mooi geweest. DJ Da Costa springt moeiteloos over naar een eclectische mix van latin, salsabeats en hedendaagse hits. Hij wordt hierbij begeleid door de soulvolle sound van MC Maruja. U kunt onmogelijk stil blijven staan. Het bruisende en opzwepende nachtleven van Ibiza is tenslotte wereldberoemd!

Een heerlijk zuidelijk strandfeest onder de Nederlandse sterrenhemel!

Gratis Extra:
- Spetterende uitnodiging op maat
- Gratis downloaden van genomen foto’s op Fotosite op Maat
- Aankleding door professionele styliste(n)

Genoemde prijs is gebaseerd op:
- 150 personen
- Het entertainmentpakket
- Aankleding
- Organisatiekosten
- Eventmanager
- 4 uur F&B uitkoop

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 80 personen
Tijdsduur   4 uur

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Ibiza Beats: Strandfeest 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
18+20=