UitjesBureau.nl Vebon

Carrousel van Vermaeck

Carrousel van Vermaeck

Carrousel van Vermaeck

Maak kennis met het Theaterfestijn: Carrousel van Vermaeck. U herkent de bekende PARADE-sfeer van gezellige terrasjes, verrassende culinaire hoogstandjes en koele drankjes. Beleef doorlopende theatervoorstellingen van variété tot verrassend entertainment en ondertussen draait de DJ geweldige dansnummers! Een feestcombinatie van bijzonder entertainment, dansen en socializen met een wijntje in uw hand. Een unieke belevenis voor kleine en juist ook hele grote groepen.

Bent u al nieuwsgierig geworden naar het entertainment? Wat dacht u van “De Man die door zijn ogen ademt" (ja, u leest het goed), Workshop Smartlappen Zingen, Tenen lezen, illusionisten-duo Rob en Emile (zelfs uw pincode weten ze!!), het Mobiele Naaiatelier, "De man die achteruit praat`, DJ Sven, de Soepbus, etc. etc. Deze acts zijn gedurende de gehele avond te bezoeken en komen ook langs bij de gezellige lange tafels. Dus wil u eerst een wijntje drinken onder de gekleurde lampjes en daarna de acts gaan bekijken? Geen enkel probleem. U kunt de voorstellingen, in de verschillende kleurrijke tentjes, op ieder moment bezoeken! En wilt u even gezellig bijpraten? Op het prachtige feestplein staan de koele roséetjes en frisse biertjes al verleidelijk naar u te lonken!

Maak ook uw reis door de wonderlijke wereld van het Carrousel van Vermaeck. U bent van harte welkom! Zie voor meer info: www.CarrouselvanVermaeck.nl

Dit themafeest is inclusief:
- Aankleding door Styling.nl
- Licht en Geluid voor 4 uur
- DJ voor 4 uur
- Entertainmentpakket met 3 acts
- Organisatiefee
- Partymanager

GRATIS:
- Uitnodiging in de stijl van Carrousel van Vermaeck
- Gratis downloaden van genomen foto’s op Fotosite op Maat 

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 80 personen
Tijdsduur   4 uur

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Carrousel van Vermaeck 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
4+9=