UitjesBureau.nl Vebon

WIT is IT!

WIT is IT!

WIT is IT!

Uw themafeest in Utrecht belooft een spectaculaire avond te worden! Eenmaal binnengekomen op uw themafeest in Utrecht begint uw hart direct sneller kloppen. Wat een fantastische entourage! Twee sprookjesachtige meisjes zweven hoog in de lucht op een metershoge schommel. “Alice in Wonderland” is dus toch werkelijkheid! Om nog maar te zwijgen over de mysterieuze gedaanten in pak met witte paardenkoppen en een heerlijke cocktail in de hand. Wat staat u voor dit themafeest in Utrecht nog meer te wachten?

Uw themafeest is zeker geen standaard dansfeest! It’s a white sensation! Met een Malibu of White Russian in uw hand komt u in de sprankelende White Lounge rustig even bij van de eerste indrukken van uw themafeest in Utrecht. This is heaven on earth! Eenmaal bijgekomen start uw fingerfood diner. Enjoy Life! DJ ”De engel van Rapunzel” dwingt uw gewillige voeten richting dansvloer. Er is geen ontkomen aan deze muzikale magneet. Naast de moderne hits passeren tijdens uw themafeest in Utrecht de authentieke dance classics natuurlijk ook de revue. U danst in dit magische sprookjesbos de wortels onder de verlichte bomen vandaan. Wit(h) love from us! Eindelijk een mooi, modern themafeest in Utrecht geschikt voor bedrijven!!

Themafeest Wit Is iT is inclusief:

- Spetterende uitnodiging op maat voor uw Wit Is iT feest;
- Aankleding door Styling.nl
- Gratis downloaden van genomen foto’s op Fotosite op Maat 
- Entertainmentpakket 
- Zaalhuur
- Licht en Geluid
- Live Muziek
- Organisatiekosten
- Eventmanager

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 80 personen
Tijdsduur   4 uur
Gemiddelde score
10.00

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:10
2014-04-01: Esther schreef over `WIT is IT!` 
Wow, wat een leuk feest! Ons hele bedrijf waande zich op onze eigen sensation avond! En dat Meike van de Voice ook nog s kwam zingen, de kers op onze witte cake!!

WIT is IT! 10.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
12+20=