Uitjes.nl Vebon

Tuk Tuk Rally

Tuk Tuk Rally

Tuk Tuk Rally

Vandaag doet u mee met een doldwaze race door de prachtige Utrechtse binnenstad. Met behulp van  uw zintuigen,  scherpe observatievermogen en navigatie talent lost u de verschillende vragen op van een avontuurlijke speurtocht. U gaat door de stad per TukTuk, segway en per benenwagen!

Een deel van deze race legt u af per TukTuk, een echte belevenis! Naast het genieten van deze ervaring is het van groot belang dat u de chauffeur de juiste instructies geeft aan de hand van uw kennis en oriëntatievermogen, de chauffeur weet namelijk van niets… Opletten geblazen!

Terwijl u zich door de prachtige  Utrechtse stadsjungle haast ontdekt u de geheimen van het historische centrum van de stad en met verassende vragen en opdrachten wordt uw inzicht getest. Elk team wijst aan het begin van de dag een teamcaptain aan, aan hem/haar de taak dat u niet uit koers raakt!

Uiteindelijk zal de jury uw groep punten geven voor alle aspecten van de race. Hoe behendig bestuurd u de segway, hoe snel was u met de vragen en ging de TukTuk de goede kant op?! Alles telt mee in de eindbeoordeling en er kan er maar één de winner zijn!

Inclusief:
- 2 consumpties p.p.
- Flesje water tijdens de onderdelen
- Prijsuitreiking

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  €79,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   4 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
7+2= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Tuk Tuk Rally 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.