UitjesBureau.nl Vebon

Crazy Walking Dinner Game!

Crazy Walking Dinner Game!

Crazy Walking Dinner Game!

De Crazy Game Master wacht u op in het eerste gezellige restaurant. Tijdens het voorgerecht wordt uw groep verdeeld in teams die deze avond de strijd met elkaar aangaan. U dient vanavond te bewijzen dat het voor u niet gek genoeg kan zijn en dat u beschikt over een gezond portie fantasie en durf. Ieder samengesteld team krijgt na het voorgerecht een videocamera en een speciale opdracht mee. Vanavond gaat u heerlijk dineren in drie verschillende restaurants en tussen de overheerlijke gerechten door naar buiten voor hilarische opdrachten in het gezellige centrum van Utrecht!

Hilarische video-opdrachten in Utrecht

Geen gewone video-opdracht, maar een uitdagende en hilarische Crazy 88 opdracht natuurlijk! In de video-opdracht staat ook waar en hoe laat u zich bij de Crazy Game Master in het volgende restaurant dient te melden. Te laat…strafpunten of aan tafel een opdracht uitvoeren, bedacht door uw concurrenten. De keuze is dan aan u.  Tijdens het hoofdgerecht worden de eerste bizarre ervaringen al gedeeld met de andere teams. Alle dinergangen worden geserveerd in drie passende gezellige restaurants.

Na het heerlijke dessert in het laatste restaurant zal door de Crazy Game Master bekend worden gemaakt welk team de Crazy Dinner Cup terecht heeft verdiend! Al het videomateriaal wordt op DVD gezet (ongemonteerd) en gratis naar u verstuurd!

Inclusief:
- Crazy Game Master
- Driegangendiner op drie verschillende locaties
- Beetje rare prijs voor het winnende team
- DVD met alle opgenomen video-opdrachten (ongemonteerd)

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   4,5 uur
Uit te breiden met  Details

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Crazy Walking Dinner Game! 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
6+9=