UitjesBureau.nl Vebon

Maffia XXL

Maffia XXL

Maffia XXL

Het leven van de maffia is er een van stress en spanning. Het avontuur lokt en de zoektocht naar de mazen in de wet zijn zeer aantrekkelijk. Omkoping, drugs, sex en gokken is voor velen een ”ver van mijn bed show”. Vandaag de kans om de sfeer op te snuiven. U hakt de knoop door? U gaat er voor en gaat het avontuur aan?! Of blijft u liever toch achter de geraniums zitten?

An offer you can't refuse!

Eigenlijk wilt u niets met deze duistere praktijken te maken hebben maar u belandt er vandaag toch ongewild in. Maar nog erger: u geniet er met volle teugen van! U komt op plekken in de stad die velen nog niet kennen of niet durfden te komen en u ontmoet bizarre types. Illegale praktijken, wraak en wantrouwen moeten omgebogen worden in winst, samenwerking en onderling vertrouwen.

Vindt uit waar de witte bolletjes… te koop zijn (de bakker misschien?) Of lukt het u om een bewoner te vinden die sterk doet denken aan Don Vito en deze ook nog eens, als foute Italiaan, op de foto te zetten met uw groep! Mooie uitdagingen waarbij woorden als 'gewiekst' en 'doortrapt' goed tot hun recht komen.  U mag het allemaal bewijzen bij dit zeer inter-actieve originele teambuildings stadsspel.

Inclusief:
- Spelmaterialen
- Begeleiding
- Prijs voor het winnende team
- Teambuilding
- Versnapering
- Eén consumptie p.p.

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   3 uur
Gemiddelde score
9.50
Uit te breiden met  Details

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:9
2014-03-27: Ricardo schreef over `Maffia XXL` 
Met 15 collega's hebben wij het Maffia XXL spel gedaan. Als echte gangsters gingen wij de straat op en moesten allemaal verschillende opdrachten uitvoeren om indruk te maken op Don en zijn vrouw. Het was een erg leuke middag, het lekkere weer droeg er ook erg aan bij. Een leuk spel waarbij de mensen uit hun vertrouwde comfort zone worden gehaald. Wij waren met 15 ambtenaren die er een stuk losser op werden! Een leuk spel met leuke opdrachten. Naderhand hebben we nog gegeten bij Grand Café Maria, het eten was ook prima. Al met al een hele mooie dag!

Lees meer...
Maffia XXL 9.50 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
8+10=