UitjesBureau.nl Vebon

Hou van Holland Stadsspel

Hou van Holland Stadsspel

Hou van Holland Stadsspel

Het Spel

Bij Hou van Holland komt het er op aan of u voldoende weet over ons leuke kikkerlandje. Heeft uw team bijvoorbeeld voldoende kennis over Utrecht? En hoe zit dat met de kennis over de Hollandse film, muziek, sport en algemene weetjes? 

Is uw zelf gekozen teamcaptain wel de persoon die u het gevoel van EK ‘88 kan overbrengen? Lees wel beste vaderlanders: Voor ieder goed antwoord of juist uitgevoerde opdracht is er de ruime beloning in Hollandse guldens (de ouderwetse daalders, tientjes en geeltjes). Het komt er op aan of uw team wilt of misschien beter, kan vliegen, zingen, uitbeelden, spellen, meebrullen en daarmee volledig voor die harde pegels gaat. 

De winnaar is het team dat de meeste florijnen bij elkaar heeft weten te spelen, uiteraard goed beloond met een prachtige prijs! Hou van Holland is een spel waarbij het aankomt op kennis, teamspirit, creativiteit en een ferme lach! 

Dit moet iedere Hollander toch als orgelmuziek in de oren klinken!

Het is natuurlijk mogelijk om deze gezellige middag in Utrecht te combineren met een heerlijke lunch of diner in één van de restaurantjes waarmee UtrechtseUitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de vrijblijvende mogelijkheden!

Dit uitje in Utrecht is inclusief: 
- Professionele begeleiding
- Spelmaterialen
- Versnapering voor onderweg
- Prijs voor de winnaars
- Teambuilding

Extra's:
- Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen) Klik hier voor een voorbeeld.
- Exclusieve foto-site met foto's van uw uitje (groepen > 50 personen) Klik hier voor een voorbeeld.

Indien uw groep kleiner is dan 50 personen kunnen wij dit tegen een zeer geringe meerprijs ook organiseren.

Kijk voor onze Hou van Holland ZomerSpecial aanbieding zonder begeleiding hier!

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Op ons 'Hou van Holland' uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto's, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! houvanholland-uitjes.nl. Offerte aanvragen en algemene informatie vindt u ook hier:

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   3,5 uur
Gemiddelde score
8.00
Uit te breiden met  Details

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:8
2012-12-21: Bianca schreef over `Hou van Holland Stadsspel` 
Kwaliteit: Zeer goed Jaarlijks hebben wij als afdeling P&O Dienst Regelingen (onderdeel ministerie Economische Zaken) een 'uitje'. Ieder jaar is het weer ingewikkeld wat we moeten organiseren. Bekend is namelijk dat je het eigenlijk nooit goed doet voor iedereen....Dit jaar (2012) hebben 2 collega's en ik deze taak op ons genomen. Het doel was: leuk, lachen, plezier. Het mocht ook niet duur zijn en in het midden van het land plaatsvinden! Dus ons oog viel op 'uitjes.nl' in Utrecht. Wij werden eigenlijk meteen enthousiast over het spel 'Ik Hou Van Holland'. Dit zou in de middag plaatsvinden en daarna eten. In de ochtend hadden wij nog een 'inhoudelijk' onderwerp. Omdat we geen locatie meer konden krijgen voor de ochtend heeft 'uitjes.nl' actief met ons meegedacht en konden wij gebruik maken van hun eigen accommodatie. Een prachtige locatie aan de grote oude gracht!! En in de middag werden wij dus verrast door de gastheer Erwin en de gastvrouw Femke. Jonge mensen maar super enthousiast! Ze kregen snel de sfeer erin! Best knap met een divers gezelschap van 30 ambtenaren!! We hebben echt een super dag gehad! Na afloop kregen wij van verschillende collega's nog mailtjes, dat dit één van de leukste dan wel de allerleukste teamdag was die ze ooit hadden gehad! Dank 'uitjes.nl' en zorg goed voor die 2 leuke mensen 'Erwin en Femke'! En niet te vergeten de zeer vriendelijke en servicegerichte gastvrouw (ben haar naam vergeten). Ik hou van Holland is een echt een aanrader voor een dagje lekker lachen!!! O,ja het eten was ook prima!!

Hou van Holland Stadsspel 8.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
14+2=