Uitjes.nl Vebon

Win! Voor de Voedselbank!

Win! Voor de Voedselbank!

Win! Voor de Voedselbank!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen krijgt steeds meer belangstelling in onze maatschappij! Wij ondersteunen met enthousiasme dit initiatief door middel van een bedrijfsuitje.

Een bedrijfsuitje is goed voor de teambuilding, leuk om elkaar eens anders te leren kennen en vooral erg gezellig! Maar wat als u dit zou kunnen combineren met het helpen van de minder bedeelden in ons land? Veel mensen waarvan u het niet verwacht hebben zo weinig geld over in de maand waardoor ze nauwelijks genoeg eten kunnen kopen voor hun gezin.

Gelukkig is er een instelling die er voor zorgt dat ook deze mensen elke dag weer een maaltijd op tafel te kunnen zetten. Namelijk: De Voedselbank. Zou het niet geweldig zijn om met uw bedrijf met dit maatschappelijk verantwoorde uitje de voedselbank te kunnen steunen?

We gaan een spel in Utrecht spelen gericht op Food & Beverage, Milieu, Biologisch. Op deze manier leren we Utrecht van een andere kant kennen. De verschillende spelonderdelen verspreid in de regio worden door groepjes gespeeld, waarbij het aankomt op teambuilding, tactiek en algemene ontwikkeling. Met uw team probeert u zoveel mogelijk punten te verdienen door middel van het beantwoorden van vragen uit een vragenboekje. Tegelijkertijd wordt u op bepaalde tijden op aangegeven locaties verwacht.

Als u optijd komt kunt u de opdracht uitvoeren. Met de verschillende vragen en opdrachten zijn punten binnen te halen waarmee u het geld voor de Voedselbank binnenhaalt.

Handen uit de mouwen, er wordt “gewerkt” vandaag!

Het is natuurlijk mogelijk om deze gezellige middag in Utrecht te combineren met een heerlijke lunch of diner in één van de restaurantjes waarmee UtrechtseUitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de mogelijkheden!

Dit uitje is inclusief:

- Kopje koffie of thee p.p.
- Spelprogramma
- Spelmaterialen
- Professionele begeleiding
- Spelbenodigdheden en een donatie geschonken aan de voedselbank.*

* De donatie wordt door UtrechtseUitjes.nl aan de Voedselbank geschonken.

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   3,5 uur
Uit te breiden met  Details

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
6+4= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Win! Voor de Voedselbank! 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.